- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Drágák.
Szóval lehet félreérthetően írtam. Olyan billt keresek ami olyan mint a Royal Kludge RK71, vagy másnéven Drevo Calibru V2 pro (illetve sok gyártónak van hasonlója):Tehát dedikált kurzor gombok, felettük rendesen vannak home-end-page gombok.
Az egyel keskenyebb méretem van jelenleg és a kevés gomb rosszul van elosztva. De Pl a keychron K1 már nagy, kevés a helyem a billentyűzet számára, ezért nem ugrottam rá a most HA-s 19k hufos ajánlatra, a korábbi olcsó K2ről meg lecsúsztam.
Tehát a cél hogy szélességben a K1 és K2 között legyen. A 61-es meg számomra már elviseletetlenül kevés lehetőséget tartalmaz.
Fontos hogy wired-wireless-t tudjon, legalább 2Ah aksival, továbbá hogy ne kerüljön 15k huf-nál többe.
A fenti két típus vagy nem kapható vagy 22 és felfele mire ideér, meg igazából anyagminőség is kérdéses, pl az egyik csak 1Ah aksival van szerelve ami 1 munkanapra sem elég, de mondjuk 10k-ért megbékélnék vele.Viszont ha sikerülne összehozni a fenti usb adapterrel és egy splitterrel hogy mondjuk egeret is rátudjak csatlakoztatni, akkor az már megérné nekem a felárat.
Meg akkor a power bankot tudom okosmobil töltésre is használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- OpenWRT topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged