Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz Rick4 #53274 üzenetére

Drágák. :D
    Szóval lehet félreérthetően írtam. Olyan billt keresek ami olyan mint a Royal Kludge RK71, vagy másnéven Drevo Calibru V2 pro (illetve sok gyártónak van hasonlója):

Tehát dedikált kurzor gombok, felettük rendesen vannak home-end-page gombok.
    Az egyel keskenyebb méretem van jelenleg és a kevés gomb rosszul van elosztva. De Pl a keychron K1 már nagy, kevés a helyem a billentyűzet számára, ezért nem ugrottam rá a most HA-s 19k hufos ajánlatra, a korábbi olcsó K2ről meg lecsúsztam.
    Tehát a cél hogy szélességben a K1 és K2 között legyen. A 61-es meg számomra már elviseletetlenül kevés lehetőséget tartalmaz.
    Fontos hogy wired-wireless-t tudjon, legalább 2Ah aksival, továbbá hogy ne kerüljön 15k huf-nál többe. :D
    A fenti két típus vagy nem kapható vagy 22 és felfele mire ideér, meg igazából anyagminőség is kérdéses, pl az egyik csak 1Ah aksival van szerelve ami 1 munkanapra sem elég, de mondjuk 10k-ért megbékélnék vele. :D

Viszont ha sikerülne összehozni a fenti usb adapterrel és egy splitterrel hogy mondjuk egeret is rátudjak csatlakoztatni, akkor az már megérné nekem a felárat.
    Meg akkor a power bankot tudom okosmobil töltésre is használni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés