Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz Ant@ #53074 üzenetére

Fúúú de irigyellek hogy pont amikor kellett megjelent az a PICO...mindig a fordítottja törtélik velem, amikor kéne valami tuti épp kikerül a listából. :D
    Remélem akkor is lesz amikor épp nekünk fog kelleni, mert a másik boltban nettó 8,5k és 3 db fog kelleni.
    Igaz az elektronikai bolt, tehát elvileg bevizsgálták hogy mennyire megbízható, míg erről az Inter-Techről korábban egyáltalán nem hallottam. Persze nálad HTPC esetén nem akkora problem bármi is van, de azért munkahelyi irodai környezetben más az elvárás.
    Nálunk a kollégák nem ismerik a ki kapcsoló gombot...mármint a power gomb arra való hogy bekapcsolják a gépet és 24/7 menjen akkor is amikor munkaidőn kívül senki nem ül ott.
    Mert jaj nehogy hibernálás alatt elfelejtse a megnyitott munkamenetet. :D

Az IPON olyan téren korrekt hogy szállítási időre a legszélsőségesebb esetet adják meg, azaz ennél csak hamarabb jöhet meg.
    Nekünk a 29-re ígért tápegység 1 héttel korábban, már 21 kedden beérkezett így az egész packot át tudtuk venni, szal már összeraktuk az új gépet.
    Csak ahogy azt előre tudtuk nem fér bele a táp házba, szal még a moddolás hátra van. Elszámoltam és nem csak annyi kell hogy 5 mm megemeljük a fedlapot meg berakunk egy keresztmerevítést, hanem az eredeti rögzítés a ház oldalsó részén útban van szal dremmel kell. :D
    Csak utána fogok feltolni ide anyagot róla. Amúgy szerintem faján összeválogattam, csak a HP-400-on lévő venti motorja alapból hangos 1200rpm felett...idle-ben 44 fok körül "csendes" bios fokozaton is magasabban jár, szal hosszú távon lehet noctuara lesz cserélve, de majd kiderül ha felpattintottuk a monitor hátára. Bár megnézzük hátha külsős programmal betudunk lőni csendesebb venti sebességet.

#53073 Rick4
    Köszi a tippet a téglatápokkal kapcsolatban, tehát azt mondod ha majd kell inkább ne akarjuk a noname univerzális 120W adapterrel hajtani 8k hufért?

Új hozzászólás Aktív témák