Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Ant@ #53063 üzenetére

Két verzió van, (leglaábbis én ennyivel találkoztam) a két pici csavaros, meg az alátétes- anyás. A kisebb tlejesítményűek (120W-ig) 2.1-es középső tüskével jönnek, a nagyobbak 2.5-össel.
    2.5-ös közép + anyás megoldás:

2.1-es közép + csavaros megoldás:

Ha a ház gyengébb tápegységre lett tervezve, de erősebb picopsu-t választasz, aminek anyás a bemenete, lehet kell egy picit fúrni a házon. (ebből már ki lett véve a 160W-os pico psu, és visszakapta a sahát 85W-os paneltápját)

Píneltápnál nem kell külön test, amit látni fogsz, hiszen a bemenetet rácsavarozod a házra, paneltápnál meg a lefogasó csavarokkal testeled a cuccot, pont úgy, ahogy az alaplapot is.

PROTON: Nem árulom, csak beszlgetünk róla, hogy vannak ilyenjeim, elfér ez még pár évig a fiókban, van itt (sajnos tonnaszámra) épp elég más cucc, amit idő sincs meghirdetni, és 10-20x ennyit ér. Én csak a tisztánlátásban igyekszem némi támpontot adni, ha már itt vannak a kezemben, nem olyan nagy ügy ránézni, hogy is van, más linkelte be a cuccomat. :D

Új hozzászólás Aktív témák