Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz dugo_ #51153 üzenetére

Tudom kétféle ember van, aki hisz, aki nem hisz, meg akinél az igazság.
    Én olyan vagyok hogy felfogom a kockázatot és érdekel a probléma, ezért szerelés előtt a műszálas pulcsit ledobom, majd megfogom a PC asztalom fém keretét és érzem a kisülést. :D
    De mielőtt pl a ram modult behelyezném, az előtt közvetlenül megfogom a tápegységet hogy csökkentsem a kockázatot és egyből pozícionálom is a ramot miközben nem csoszogok szőnyegen (parketta van :D).
    De arra már nincs lendületem hogy hozzak krokodil csipeszt, ráaggassam a tápegységre és rézvezetékkel a csuklóm/bokámnál földeljem magam.

Amúgy amikor érintésvédelmet mérünk én mindig ránézek a PC-k házára hogy földelést érzékel-e a műszer, de próba feszt nem küldök rá, mert gyengélkedő tápegység miatt elszállhat a gép, az meg akkor kártérítéses történet.
    Múltkor voltunk is egy helyszínen, ahol előttünk másik cég mindent rendben talált, mégis egy egész emeleten "zárlatossá" vált az irodák harmada. Nem maradt fent a megszakító, mert egy áramkimaradást követően a hirtelen ingadozva visszatérő áram 2 db számítógépnek szétszedte a tápegységét. :D
    Jelzem brand gépek és államigazgatási szerv. :D

• Qkackca

őstag

válasz dugo_ #51153 üzenetére

Én olyannal találkoztam mikor kivetted a gépből a rack-et, hdd-t, aztán beraktad az ülésre a kocsihoz, átmentél a haverhoz, aztán mikor ott beraktad a gépbe, akkor nem biztos, hogy azok az adatok voltak rajta aminek lenni kellett volna, olyan szép krikszkrakszos mindenféle, ez volt a jó eset, mert volt olyan is mikor többet nem működött...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés