Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz Rick4 #51109 üzenetére

Bocs hogy belevau, de szakmabeliként (mármint ami az elektromos terhelést illeti) írtam azt a szösszenetet fentebb. Azok a digitális mérők amik árban még elfogadhatóak otthonra, azok nem elég pontosak arra hogy ilyen "alacsony" 100W körüli terhelések esetében tartalékolás nélkül rámerném bízni az eszközeim. Hangsúlyozom, csak abból indultam ki hogy a kolléga 100W-os terhelési adatot írt.
    Ha tényleg nagy lenne az árkülönbség a 120-as és a 100-as egységek között, akkor is azt mondanám hogy ha a gépén már a HWinfo általi értékeket összeadva is 100W körül kap (amiről tudjuk hogy sok mindent nem számol bele) akkor már 120-as egységet kell használni. Ha hozzád hasonlóan 60-80 w-ban gondolkodunk, oda jó a 100-as. De a fenti esetben valszeg nem lesz akkora árdifi hogy megérje kockáztatni, csak megfelelő boltot-szállítási lehetőséget kell találni.
    Amint fentebb is írtam, nem mind1 hogy mekkora tüske jön kiugrások alkalmával és a sok kicsi sokra megy alapon idővel kinyírják a tápot, aztán már csak az összeszerelési minőségen múlik viszi-e a rádugott eszköz tápköreit és mivel PC alaplap esetében azokat nem fogod egyszerűen cserélni így marad a kuka. Jobb a békesség, az áramot nem látod és amit nem látsz arról jobb úgy gondolkodni hogy nem játék...ahogy a medve sem az.

Anno vargánya és társa meg codegány tápegységekkel kapcsolatban voltak akik esküdöztek hogy náluk éveken át gond nélkül mentek. Csak elfelejtik közölni, hogy azért mert ténylegesen 100W terhelést raktak egy papíron 500-as egységre, ami a valóságban 250-et tudott leadni. Akik meg 300-as terhelést raktak rá mondván ez 500-as egység, azoknak kerekedett a szeme a füsttől, de 100-as terhelésnél annyi tartalék volt benne hogy még gagyi alkatrészekkel is elketyegett.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés