- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
DonDennis #49442 üzenetére
de asztal hely menedzselés szempontjából a felfelé építkező kis alapterületű ház szerintem sokkal szerencsésebb mint egy alacsonyabb de hosszabb és szélesebb.
nekem pont nem tetszik ez az NZXT H1-ben, hogy olyan magas, meg a riser-es megoldás sem szimpatikus
de ez a ház úgy se azoknak van akik m1-et akartak venni mert azok valószínűleg már rég megvették
én megvettem volna már az M1-et, de nehéz beszerezni, alapból drága és erre még rájön a vám, áfa, szállítás is
az NR200 remélhetőleg elérhetőbb lesz, de biztos, hogy olcsóbb lesz
most egy Cubitek Mini-m van, ahhoz képest az NR200 alacsonyabb, keskenyebb és sajnos valamivel hosszabb is, viszont a szellőzése sokkal jobb lenne várhatóan
-
|AP|
veterán
válasz
DonDennis #49442 üzenetére
én is elgondolkodtam, hogy menjek-e az NR200 irányába a H1 helyett, de továbbra is jobban tetszik a H1.
Ami az NR200 előnye az az, hogy sokkal rugalmasabb belső kialakításokat tesz lehetővé, vízhűtés, léghűtés egyaránt opció.
A H1-nél van az AIO, és más nem is igazán jöhet szóba (vannak próbálkozások, de nem éri meg a zaj/hőmérséklet értékeket nézve), ráadásul spéci kialakítással, aminek a pótlása kicsit macerás lehet, ha akadna vele valami gond.Az NR200 155mm-es (illetve TG panellel 153mm) CPU hűtő kompatibilitása viszont szerintem öngól. Ha már ennyivel nagyobb lett, mint egy M1, akkor pár mm még belefért volna, hogy lehessen beletenni egy igazán komoly léghűtést is akár. Így marad a kompromisszum.
Amúgy összességében nem rossz és egész jó hőmérsékleteket is hoz, de a H1 ovábbra is szimpatikusabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest