Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tlac

nagyúr

válasz DonDennis #49442 üzenetére

de asztal hely menedzselés szempontjából a felfelé építkező kis alapterületű ház szerintem sokkal szerencsésebb mint egy alacsonyabb de hosszabb és szélesebb.

nekem pont nem tetszik ez az NZXT H1-ben, hogy olyan magas, meg a riser-es megoldás sem szimpatikus

de ez a ház úgy se azoknak van akik m1-et akartak venni mert azok valószínűleg már rég megvették

én megvettem volna már az M1-et, de nehéz beszerezni, alapból drága és erre még rájön a vám, áfa, szállítás is

az NR200 remélhetőleg elérhetőbb lesz, de biztos, hogy olcsóbb lesz

most egy Cubitek Mini-m van, ahhoz képest az NR200 alacsonyabb, keskenyebb és sajnos valamivel hosszabb is, viszont a szellőzése sokkal jobb lenne várhatóan

• |AP|

veterán

válasz DonDennis #49442 üzenetére

én is elgondolkodtam, hogy menjek-e az NR200 irányába a H1 helyett, de továbbra is jobban tetszik a H1.
    Ami az NR200 előnye az az, hogy sokkal rugalmasabb belső kialakításokat tesz lehetővé, vízhűtés, léghűtés egyaránt opció.
    A H1-nél van az AIO, és más nem is igazán jöhet szóba (vannak próbálkozások, de nem éri meg a zaj/hőmérséklet értékeket nézve), ráadásul spéci kialakítással, aminek a pótlása kicsit macerás lehet, ha akadna vele valami gond.

Az NR200 155mm-es (illetve TG panellel 153mm) CPU hűtő kompatibilitása viszont szerintem öngól. Ha már ennyivel nagyobb lett, mint egy M1, akkor pár mm még belefért volna, hogy lehessen beletenni egy igazán komoly léghűtést is akár. Így marad a kompromisszum.

Amúgy összességében nem rossz és egész jó hőmérsékleteket is hoz, de a H1 ovábbra is szimpatikusabb.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés