- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Intel alapból kizárva, alulfesz lehetőség és tuning kell, valszeg nem említettem, ez nálam alap
DFI, ECS..ilyen "egzotikus" lapok se a legjobbak, nehézkes lenne beszereznem. Zotacot még talán, de 9300 pl biztos nem jó ha csak nincs am3-ban, intelből 1156 vagy semmi. J&W-t szintén kihagynám..asus? Rámoccantam egy itx lapjára múltkor, na mit dob ki az első tesztoldal? Nincs downvoltage
Nem akarok kísérletezgetni, marad a GB.
Rövid sata kábelt lehet valahol venni vagy ezekhez alapból olyat adnak?szerk: HookR: Az asus lap meg egy betesztelt sempron 40k fölött van, ennyiből megvan egy új h55n GB lap meg apróból egy i3, most is van 18k-ért pár db. i5 650 6k-val drágábban. Ha nem előtesztelt sempront vennék akkor se sokkal olcsóbb, sőt még lehet unlockolni se lehet, akkor copóka. Gyári athlon2 nem sokkal drágább, de megint ugyanott vagyok árban hogy h55n+i3. Arrról nem is szólva, hogy évek óta GB lapjaim vannak, reméltem am3-ból is kidobtak egy itx lapot, csak én nem találtam, sajna tévedtem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest