Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lela

aktív tag

válasz #16939776 #46120 üzenetére

Igen tudom, hogy leírtad, de nem akartam ennyire körbejárni a témát, gondoltam hátha beesik valaki aki tud konkrétat az adott házzal kapcsolatban mondani. Egyszerűen csak meg akarom venni a hozzávalókat összerakni és használni. Csak mivel ez nem egy hagyományos konfig ennyire nem egyszerű a kérdés.

Milyen passzív toronyhűtőre gondolsz?

Másrészt az asztal és egy zárt doboz között hőleadásban igen masszív különbségek lehetnek. Ugye az alaplap/ssd-k/tápegység által generált hő mind a dobozon belülre szorulna.
    Egyébként ezt a konfigot meg lehet venni a silentpc oldalról és olyan komponenseket teszek bele amilyet akarok, gondolom nem adnának el olyan gépet ami nem bírja az adott konfigot..
    Már elgondolkodtam azon is hogy veszek egy sima házat (nem passzív), egy NH-Noctua NH-L9i vagy 9a- val , de az nem teljesen halk config lenne és fogalmam sincs mennyire lenne zavaró a ventik hangja (mert ugye az oldalára is kellene egy kotró), de gondolom az az összeállítás már simán megbirkózna az adott konfiggal...
    Ha egyszerre több böngésző (benne sok megnyitott lap), videólejátszó, filekezelő levelező prg stb van nyitva ahhoz gondolom jobb a több mag , mint a GHz?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés