Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ice&Lime

veterán

válasz >Deego.. #44885 üzenetére

"...hol, milyen eljárással készült és szavatossági időt is tudsz jósolni neki?"

Na már megint, nem kellene többet tenni a kérdéshez, mint ami eredetileg volt. / egyébként a szokásos.
    Kit érdekelt konkrétan milyen eljárással készült, hol és szavatosságot meghatározva? Meséld el!
    És mint előbb, ki kért szétszerelést és külön szakmai-szakszerű vizsgálatot? Ezt is meséld el!
    Ha esetleg a kérdésre szerettél volna reagálni, de az csúsztatás nélkül nem jött össze sajnos, mert ezt írtam, és a kérdésem lényege ez volt: Nyilván nem, de csak feltűnik, hogy mivel kell dolgoznod, egy szagtalan így kellemes géppel vagy egy vegyi gyár szagú géppel,, melyik lesz a hatékonyabb munkaeszköz?
    Ebben mi a bonyolult szerinted? Ezt egy irodai alkalmazott titkárnő mindenféle számítástechnikai végzettség, tapasztalat nélkül is eltudta dönteni pár másodperc alatt, egyébként bárki, és én is egyetértettem vele. Vagy ugye kit érdekelnek mások, stb.. Viszont, ha ezt a szakik így nem tudják és reálisabb hozzáállású egy titkárnő, az már tényleg érdekes és a poén az egészben az, hogy ehhez még szakinak sem kell lenni, csak egy "átlag" felhasználónak.

#44886) AxBattler: lett volna, ha tudják a dc-dc-t, amit fentebb kitárgyaltunk, hogy fontos.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés