- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
válasz
>Deego.. #44885 üzenetére
"...hol, milyen eljárással készült és szavatossági időt is tudsz jósolni neki?"
Na már megint, nem kellene többet tenni a kérdéshez, mint ami eredetileg volt. / egyébként a szokásos.
Kit érdekelt konkrétan milyen eljárással készült, hol és szavatosságot meghatározva? Meséld el!
És mint előbb, ki kért szétszerelést és külön szakmai-szakszerű vizsgálatot? Ezt is meséld el!
Ha esetleg a kérdésre szerettél volna reagálni, de az csúsztatás nélkül nem jött össze sajnos, mert ezt írtam, és a kérdésem lényege ez volt: Nyilván nem, de csak feltűnik, hogy mivel kell dolgoznod, egy szagtalan így kellemes géppel vagy egy vegyi gyár szagú géppel,, melyik lesz a hatékonyabb munkaeszköz?
Ebben mi a bonyolult szerinted? Ezt egy irodai alkalmazott titkárnő mindenféle számítástechnikai végzettség, tapasztalat nélkül is eltudta dönteni pár másodperc alatt, egyébként bárki, és én is egyetértettem vele. Vagy ugye kit érdekelnek mások, stb.. Viszont, ha ezt a szakik így nem tudják és reálisabb hozzáállású egy titkárnő, az már tényleg érdekes és a poén az egészben az, hogy ehhez még szakinak sem kell lenni, csak egy "átlag" felhasználónak.#44886) AxBattler: lett volna, ha tudják a dc-dc-t, amit fentebb kitárgyaltunk, hogy fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest