Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Buckey

őstag

válasz #25954560 #42926 üzenetére

Köszönöm a segítséget! Én is átnéztem mindent, ami eszembe jutott.

(#42926) &rew , semmit nem változtattam, a szellőzés olyan volt, mint mikor megcsináltam, semmi nem szabadult el, nincs útban semmi, a port is kifújtam (minimális volt, az nem lehetett akadály), a venti alapjáraton 1200 körül forog, terhelve pedig 1600 (mint ahogy beállítottam az elején).
    Azért bízom benne, hogy a paszta 1 év után csak nem szárad ki, hiszen a másik, jóval nagyobb hőterhelésű processzorom is ugyanilyen tipusú pasztával 4 évig bírta, utána is csak kíváncsiságból szedtem le.
    Szállítva, mozgatva nem volt, mert a TV alá van beépítve.
    Terhelés változott egy kicsit ( USB wifi adapter ), de az a telepítés előtt is csak max. 1-2 °C-ot jelentett (telepítés után is), más nem változott.
    A processzort nem tuningoltam sem negatív, sem pozitív irányban, minden alapon van (meg is néztem).

(#42927) Duracellm... , bekapcsoláskor és alapjáraton 35-37°C-os (27°C van a szobában), telepítés előtt 31-35°C volt.
    Azért aggasztó/bosszantó/szomorú, hogy a paszta el tud mozdulni a kupak alatt, meg az is, hogy csak úgy homorú lesz. Mondjuk azt nem néztem, de lehet, hogy ránézek, ha lesz egy kis időm/kedvem, de akkor lehet, hogy kupaktalanítom is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés