- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buckey
őstag
válasz
#25954560 #42926 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Én is átnéztem mindent, ami eszembe jutott.
(#42926) &rew , semmit nem változtattam, a szellőzés olyan volt, mint mikor megcsináltam, semmi nem szabadult el, nincs útban semmi, a port is kifújtam (minimális volt, az nem lehetett akadály), a venti alapjáraton 1200 körül forog, terhelve pedig 1600 (mint ahogy beállítottam az elején).
Azért bízom benne, hogy a paszta 1 év után csak nem szárad ki, hiszen a másik, jóval nagyobb hőterhelésű processzorom is ugyanilyen tipusú pasztával 4 évig bírta, utána is csak kíváncsiságból szedtem le.
Szállítva, mozgatva nem volt, mert a TV alá van beépítve.
Terhelés változott egy kicsit ( USB wifi adapter ), de az a telepítés előtt is csak max. 1-2 °C-ot jelentett (telepítés után is), más nem változott.
A processzort nem tuningoltam sem negatív, sem pozitív irányban, minden alapon van (meg is néztem).(#42927) Duracellm... , bekapcsoláskor és alapjáraton 35-37°C-os (27°C van a szobában), telepítés előtt 31-35°C volt.
Azért aggasztó/bosszantó/szomorú, hogy a paszta el tud mozdulni a kupak alatt, meg az is, hogy csak úgy homorú lesz. Mondjuk azt nem néztem, de lehet, hogy ránézek, ha lesz egy kis időm/kedvem, de akkor lehet, hogy kupaktalanítom is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest