Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peterhappy

őstag

válasz AxBattler #40343 üzenetére

Épp azon agyaltam, hogy napok óta itt tipródok és "játszom" az idiótát. Ha viszont nem mertem volna többször írni, jó pár hülyeséget elkövettem volna már és az biztos, hogy jó pár okot adtam volna magamnak, hogy verjem a fejem a falba. Így inkább kérem még két-három üzenetnyi türelmeteket, viszont cserébe olyan gépet tudok összepakolni, amire mindig jó érzés lesz ránézni. ÉS amiben az érdemeitek elvitathatatlanok lesznek.

A Corsair táp győzött. És ha jól értem, azzal, hogy az csak 125mm, nyertem 25 mm-t és azáltal befér a Giga videókártya, ami 172 mm hosszú.

Azon gondolkodnom kell még, megéri-e a 1050Ti a 1030-hoz képesti kb. +25K-t. Alszom rá egyet.
    (az biztos, hogy akkor ahhoz évekig nem nyúlnék, nem váltanék egy-két év múlva 1060-ra)

Tippre úgy 20-22K-ért tudom elpasszolni a mostani SSD-t, szintén kérdés, az megér-e +10K-t, hogy legyen egy ugyanakkora és ugyanolyan gyors M2-es SSD-m (vagy kb. +20K-ért egy kétszer akkora)
    Most amondó vagyok, inkább várok pár évet és akkor bekerül a kockába egy 500GB+-os M2-es.
    De holnap reggel tuti megint máshogy fogom látni. Általában estére lehiggadok.

Így állok most:

ASROCK Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac
    AMD Ryzen 3 1300X 3.50GHz AM4 BOX
    (ha visszaesik 60K-ig az ára akkor AMD Ryzen 5 1600 3.20GHz AM4 BOX)
    G.SKILL 16GB Ripjaws V DDR4 3200MHz CL16 KIT F4-3200C16D-16GVKB
    MSI GeForce GT 1030 2GH OC 2GB GDDR5 OC PCIE
    (vagy GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti D5 4GB GDDR5 128bit)
    A-DATA SP920 256 GB-s SSD (ez már meg van)
    Seagate 2.5" 2TB SATA 3 (ST2000LM007)
    Raijintek Metis PLUS -Fekete, plexis
    Corsair SF450
    + 2db LEPA LPBOL12P
    + Akasa AK-CBFA04-15

Kimaradt még valami?
    Ha magam szeretném összeállítani a gépet, mire lehet még szükségem? (pl. paszta)

Sokat haladtunk ma, nagyon köszönöm a segítségeteket! Már tényleg nem sokáig kell elviselnetek :)

Még azon is morfondírozok, hogy a 2,5"-ös 2TB-s vinyó helyett mégis egy 3,5"-ös WD RED 3TB kerüljön, de szerintem ezt is el fogom hessegetni.

@Seep: neked is köszönöm! Egyelőre elképzelni sem tudom, mennyire lesz a gép csendes és hűs és szükséges lenne-e a további két kábeltől megszabadulni.

Jó éjszakát kívánok!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés