- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
Oliverda #36996 üzenetére
Közben megtaláltam az EVO és az Alpha modellek közötti különbséget.
-
törölt tag
válasz
Első ránézésre az EVO kevesebb/egszerűbb a CNC megmunkálást kapott a hátlapon, borda felső részén nincs kivágás, viszont több a fin (27 vs 23), és kapott szellőzőnyílást a fedlapra.
Szerintem optimalizáltak rajta, talán a gyártási költségeken is, V2.0-nak lehet értelmezni.
(#36997) Ispy: ~10x10mm-es kopasz magon billegő blokk, amit girbe-gurba heat-pipe-ok tartanak el valamilyen irányba a vízszintestől... szerintem ne bánd hogy nem sikerült "rátenni".
-
Ispy
nagyúr
válasz
Az EVO-ban a front usb alapból 2.0, az Alpha-ban 3.0, az Alpha tetején nincsen rács, ezért több drive-ot tudsz belepakolni.
EVO:
1 x 2.5″ + 1 x 3.5″ or 2.5″ (shared bay)Alpha:
1 x 2.5″ + 2 x 3.5″ or 4 x 2.5″ or 2 x 2.5″ + 1 x 3.5″Nekem F7 EVO van, sajna a fanless megoldás nem jó a N3150-es laphoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- VR topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest