Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AxBattler

félisten

válasz #16939776 #36950 üzenetére

Pont az lenne a lényeg, hogy ne a PCB tartsa össze... :D

(#36952) DBob
    Köszi, erre voltam kíváncsi! :R

Ebben a tesztben is biztatóakat írnak:
    The main body and the side panels are made from 1.2 mm thick anodized aluminium.The top cover has a thickness of 1.5 mm.The individual panels on the Cooltek C2 also feel to be of higher quality than those of a Lian Li chassis, as they are thicker.The right side panel is completely solid.
    Itt is jól néz ki.

Azért kérdem, mert most vettem egy SilentiumPC Q30-as házat, és az oldallapokon kívül a váz kicsit gyengus: a hátlapi panelt kézzel hajtogatom, nagyobb PSU-t, nehezebb bordás VGA-t tuti nem raknék bele. Az alaplapi tálca szintén ujjal elhúzható a hátlaptól, elég flexi. Egyébként korrekt csomag az áráért, de kicsit para így. A V6+ egy sziklatömb ehhez képest, pedig kb. ugyanannyi a tömegük. Igaz, annak meg a burkolata vékonyabb, de az legalább nem tart semmit.

Az tetszett a Q30-ban, hogy mATX lap is (elméletileg) jól becsavarozható. Persze alulra/felülre kell vágnom 1-1 120mm-es ventinyílást, de az hagyján. Az én példányom sajnos hiányos: hiányzik az egyik alaplapi távtartó, szóval ezért biztos visszaviszem, csak nem tudom, kérjek-e egy újat, vagy legyen a C2?

Szerk.:
    Most írtak a Varázslótól, hogy nem elérhető a C2... akkor marad a Q30.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés