- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mercutio_ #34641 üzenetére
Ha már SG05... meg tudnád írni, hogy milyen széles VGA cooler fár el a házban?
Csak mert az utángyártott modellek (pl. AC Mono Plus 51mm) elég terjedelmes méretekkel rendelkeznek...Persze azért kérdem, mert a Jonsbo V6+ nem jött be, és most Sugo-n gondolkodom... SG05, vagy 3k-val drágábban rácsos SG13. Ugyan volt már nálam 05-ös, akkor túlzsúfoltnak hatott, de igazából nem nagyon foglalkoztam vele. Viszont még mindig tetszik, most más hardverekkel megint nekifutnék: 0 PCIE-csati, csak 2.5-ös meghajtók, (esetleg csak LP VGA,) stb.
Persze SG13-ban több lenne a hely, emiatt megérné a +3k... -
kisza25
félisten
válasz
Mercutio_ #34641 üzenetére
a ház felső részében semmilyen szellőzőnyílás nincsen és ott megrekedt a hő, amúgy nem sok mindent befolyásolt, az miatt cseréltem le, mert rx 470-re váltottam, bf1 alá kell egy kicsit erősebb kártya, gtx 950 75-130 FPS-t tudott, nekem multiban kell a 100+ FPS és ehhez vettem az rx-et
eredetileg 1050-et akartam, de annak csak híre van, 1060 nekem nagyon sokba kerül, gtx 480 +10% teljesítmény és +30eFt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest