Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• eight

senior tag

válasz #16939776 #33767 üzenetére

Ezzel még adós voltam. Ahogy kérted, megcsináltam akkor (másnap) a képeket mikor összeraktuk, de gondok voltak a videokártyával és aztán elfeledkeztem róla sajnos. Most jöttem pótolni :)
    A házban mindig borzasztó meleg volt pár óra után, ezért végül bekerült a popsijába egy kifele fújó extra venti (tegnap szabin voltam és raktam bele egyet, az látszik az utolsó tegnap készült képen).

Gyerek nagyon örült, és az összerakással sem volt gond, egyedül a kábelrendezéshez nem volt türelme (de mivel nem moduláris a táp, szerintem ez érthető is).

Tapasztalatot csak annyit tudok megosztani, hogy léghűtéses VGA-hoz nem javaslom a házat, hacsak nem valami nagyon hosszú "blower" típus, mert nincs neki elég levegő a táptól. A végén ki kellett venni mind a két 3,5"-ös HDD tartót, hogy a ház elején alul bejövő összes levegőt meg tudja kapnia Strix, (ezért kicsi 2,5"-es HDD-t használtunk elöl, az SSD pedig hátra került).
    Végül is happy-end lett a vége és - bár óriási - azért nagyon pofás darab, és - ami a lényeg! - a célszemélynek nagyon tetszik,

Köszönöm szépen az SOS gyors segítséget mindenkinek.

szerk.: @energy4ever: :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés