Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrDerekas

addikt

válasz jim bcs #32445 üzenetére

:R Nagyon köszönöm!
    Tehát akkor a Sharkoon ház is mehet a kívánságlistámra. Ez megnyugtató. Tápra kaptam egy baráti ajánlatot: FSP300-60(EP)1 80 Plus Bronze. Akkor ez is mehet bele (ha mégsem kapom vissza a magam tápját).
    A dilemma egyelőre csak az, ha már pentium, hogy a kétmagos 2.4GHz-es, vagy a négymagos 1.8Ghz-es a jobb választás? 3k a különbség, ami azért nem elhanyagolható, viszont ha lényegesen illetve számottevően jobb teljesítményt/sebességet kapok, akkor ne múljon pár ezresen. A többi alkatrész meg adott szerencsére.
    A fa-ház nem elvetett ötlet. Mondjuk úgy, kidolgozás alatt van, csak megnyugtatóbb lenne egy gyári megoldásra építkezni nekem. A készben könnyebb variálni. (Főleg ha a munkám, egészségem engedi)
    A linkelt képeden a jobb szélső TFX táphoz nagyon hasonló DELL tápegységet leltem itthon készleten. A baj csak annyi vele, hogy a hidegen indításra nem röffen be. (gémkapocs a megfelelő helyre). Illetve ha rádugom a hálózatra csak megmoccan a venti, de nem pörög fel. Bár a 100 watt sem győzött meg, hogy ténylegesen használni akarjam. Persze a gép összfogyasztása remélem nem lesz több 60 wattnál, csak ez a táp az 5V-os ágon tudja leadni a teljesítmény javát.
    Mégegyszer köszönöm! Azért majd jövök még kérdésekkel biztos. Tudatlannak lenni nem szégyen. Mondjuk néha kellemetlen :) Elkapkodni sem fogom ezt az építkezést.

Szerk: 2 Ghz-en fut a négymagos mégis... Valamit elnéztem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés