Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HookR

addikt

válasz #16939776 #31974 üzenetére

"Ha eddig nem így volt bekötve, akkor teljesen normális jelenség amit tapasztaltál, és mind két táp hibátlan."
    Azért nem teljesen, mert sokáig közel sem volt ilyen mértékű az esés:
    - Nyugalmi állapot (12,480V)
    - CPU LinX-szel terhelve (12,352V)
    - GPU Furmark-kal terhelve (12,096V)
    - LinX + Furmark együtt (12,224V)
    De most, hogy mondod igen, már akkor is látható volt, hogy a GPU-t terhelve nagyobbat esett, mint csak az akkori CPU-t (I3-530 - 73W TDP) megjáratva. Bár a képeken csak pillanatnyi érték látszik, 12V alá nem nagyon eset le egyik esetben sem, ezért nem is gyanakodtam, hogy bármi gond lenne.
    Köszönöm az észrevételeid! :R Hasznosítani fogom őket a javított adapterkábelnél.

(#31979) KaiotEch: :R
    Ez lenne a haditerv, igen. Járatlan ösvény, lesz mit kitaposni. Szereztem egy szalagnyit az európai dióból kísérletezni. Ez fakóbb és valamivel sötétebb a valóságban, így összhatását tekintve komorabb, mint a 3D modellen látható textúra. Utóbbi enyhén narancsos árnyalatú, ami a háttérként használt kék (aminek a sárga a komplementer színe) színátmeneten látványosabb tud lenni. Megjelenés szempontjából nagyon sok múlik a beszerezhető furnérlemezen. A forgalmazó kínálatában az európai dión kívül elvileg van még fekete dió, tík, mutenye és bambusz, mint közepes barnás, szép erezetű alternatívák, amire leszűkítettem a kört, ám ebből a helyi lerakatban csak európai dió lelhető fel. A nekem szükséges kis mennyiség miatt meg nem fognak a minimális tételnek megfelelő 1 raklapnyit berendelni. :(
    Hajlítás szempontjából is talán ez a legrosszabb a felsoroltak közül. Az erezetre merőleges hajtás már így natúr valójában is könnyen megy, ám erezettel párhuzamos esetben (ahogy körbefuttatnám a ház palástján) sokkal merevebb, a kívánt kis rádiuszt megközelíteni sem tudom törés nélkül. Úgy néz ki, mindenképp fel kell főzni és úgy melegében az áhított formájú présbe rakni, hogy aztán lehűlés és száradás közben megtartsa az alakját.
    Eredetileg a szomszédos rétegeket (3mm vastagság a cél, és 0,5mm-t mértem egy rétegre) egymásra merőlegesen képzeltem egymáshoz ragasztani, de ez már csak a kiindulásul szolgáló szalag formátum mérete (durván 190 x 15-16 cm) miatt sem lehetséges. A köztes ragasztó vastagságának függvényében az összes (4-6?) réteget párhuzamosan leszek kénytelen összeragasztani. Remélhetőleg az alapul szolgáló 2mm vastag alu lemez miatt ez nem okoz majd bonyodalmat.
    Frissítettem az ITX-Box v7.2 albumát 8 újabb képpel, ami a 145mm-re felhizlalt változatot szemlélteti a 2db TY-147-es ventilátorral. Valamint az is látható, hogy az L-alakú merevlemezrögzítő profilok segítségével nem csak az aljlemezre lehet 2,5"-es, vagy 3,5"-es merevlemezeket felfogatni, de az alaplapi tálca mögé is 2,5"-eseket.

• Pete55555

addikt

Ez most olyan, mintha egy táp két 12v ágát összekötnéd? Közben átolvastam, látom nem.

Szóval itt eredetileg 1 ágról van szó, ami 6 vezetéken jön, és úgy szedte szét a kábeleket, hogy egyik oldalt 2 vezetéken megy a +12V és 1-en a GND, másikon meg fordítva?

Az kicsit gáz :U

• shteer

titán

ez az egy pontba egyesítés hogy valósítható meg a gyakorlatban? hasonlóra készülök én is

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés