- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
AxBattler #30685 üzenetére
a 4GB-ot nem tudja kihasználni a kártya (ahol igen ott kevés az FPS, lejjebb véve, meg 2GB is elég), volt előtte 2GB is és semmi FPS előny nem volt.
Alapon használtam, mert amikkel én játszom nem volt értelme húzni.
A 4GB ára felment 75+ eFt-ra, így annyiért adtam el, mint amennyiért vettem (65eFt), és a gtx 950-et 41eFt-ért vettem 2év garral (24eFt a zsebben)
8eFt-ért vettem rá egy értelmes hűtőt, ha eladom simán elmegy a kártya annyiért amennyiért vettem, max 1-3eFt-ot bukok a hűtőn, persze külön külön eladva.
A gtx 950 +150Mhz tuninggal hozza az eddig megszokott FPS értékeket, a gyári hűtője viszont hangos volt.
Meg valaki iszik, valaki dohányzik, én minden hónapban lecserélek valamit a gépben, ebben lelem örömöm
Volt már tökéletes gépem, ami minden szempontból megfelelt nekem, 4hónapig húzta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest