- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Klaus Duran: 2025 dude
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Igazad van. Rosszul és túl erősen fogalmaztam. Nem rossz a hangja, sőt "elég jó". De mivel minden relatív (és én a Gigabyte hangjával állítottam szembe vásárlási mérlegelés szempontjából, amivel szemben szinte mindenben alulmarad (ami mérhető)), így a tesztekben emlegetett "average", "little better, than "good enough" és társait "szarnak" értékeltem az éjszakai agyammal..
Egyik teszt. We would have been truly surprised if the results had shown the I-Plus higher in the charts...
Itt egy másik.
És itt egy harmadik is. In the Z97I Plus we found the audio experience to be a little better than most of the “good enough” systems that are out there. It is still not going to win any awards, but for an SFF board the audio is quite good.....
Too bad it only has a ALC892 soundchip without headphone amp.....Nekem az a tapasztalatom, hogy egy bizonyos minőségű hangrendszer felett már érezhetőek ezek a különbségek egy rosszabb lap és egy jobb között. És nekem nagyon nem ugyanazt sugallják, mint például azok amiket a Gigabyte-ról írtak:
With great on-board audio backed up by by Creative's SoundBlaster X-Fi MB3 Software Suite...
The Killer networking is a nice addition, along with the improved audio features...
That area includes built in rear audio amplifier (600Ohm), Realtek ALC1150 (115dB SNR) 7.1 audio processor and Japanese Nichicon audio capacitors.....(#24518) AxBattler:
Most nincs money venni akármit is. De egyébként folyamatban van:
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest