- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
válasz
Mercutio_ #21203 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Én egy RAID kártyát raknék a 16x-es slotba. 8x-es is elég, mert akkora a kártya, de gondolom az még ritkább, ezért írtam a 16x-et.
A mini pci-e csatoló a plusz gigabites hálókártyának kell. Mielőtt még írnád, hogy van olyan lap amin 2 db gigabites hálókártya van, én ki akarok próbálni, egy olyan hálókártyát ami tud tcp gyorsítást, és hogy a gyorsítás mennyit könnyít a cpu-n. A kártyán pci-e 4x van, de szerintem nem használja ki, mivel léteznek olyan típusú kártyák is ebből a szériából, amiken 4db ethernet port van nem 1db.Olyan lapot találtam jó áron, amin vagy 1db 16x-es csatoló van, vagy 1db pci-e 1x és 1db half mini pci-e. Gondolom az általad említett probléma miatt van így.. Jobban örülnék ha a RAID kártyát nem egy 1x slotba kellene tenni, de ha csak így tudom megoldani akkor marad az..
Szerk.:
Létezik olyan lap amit szeretnék, csak aranyárban.
Ha esetleg van 5let, hogy hogyan tudom megszerezni olcsóbban annak is örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged