Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• miresz

veterán

válasz Mercutio_ #17968 üzenetére

Az asszonynak rakok össze egy gépet a jelenlegi helyett,és mini ITX-ben gondolkodom,mert nagyon jó áron szereztem egy MSI FM2-A75IA-E53 lapot+ egy Bitfenix Prodigy házban lenne a konfig.Ez tetszk neki fehérben,mondjuk szerintem is pofás kis kuckó. A lapról semmi infóm nincs,hogy lehet-e benn tuningolni vagy sem. Nagy tuning nem lenne fix 4Ghz- a cél. Hűtő az van hozzá egy Cooler Master Hyper 412S A procin vagy APU-n még megy a vacila,hogy mi legyen.Először egy 750K-ra gondoltam,de a nagyon kis árkülönbség miatt(+3e huf) inkább az 5600K felé hajlok. Igaz lesz VGA a gépben egy HD 5750,(a mostani konfigból)de azért sosem jön rosszul az IGP pl VGA cserekor. A jelenlegi proci egy 4 magosított Athlon x3 450@ x4 b50 L3 chace nélkül,az nem oldható(propus magos)

A kérdés,hogy teljesítményben kb,hogy fog viszonyulni a mostani procihoz a fentebb említett @4Ghz körül. Esetleg a lapról valami infója valakinek? Később egy HD 7850 kerül a mostani VGA helyére,azzal hogy viselkedne. Többnyire Archicad,Autocad,Corell,PS,stb fut a gépen,játékok közül War Thunder,BF3 (bf4?) természetesen mindegyik multi,és nem full grafika,de HD felbontás.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés