- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
TomiLi #17953 üzenetére
Értem.
Én nem tudnék sajnos ilyet moddolni (nekem az is elég volt, hogy egy HDD állványt kellett bele szerkeszteni meg felfogatni a paneltápot) pussz én is úgy gondolom, hogy pl. ezeken az aluházakon, főleg a tetején vágdosni épp a dizájn ellen lenne.
Csak azért jeleztem, mert nem számítottam rá, hogy ekkora gond lesz vele és így megszorul a meleg a ház felső részében.
Előtte egy Modecom Feel 202-őm volt egy Atommal.
Az új rendszer a Coolcube + G2020.A régi ház térfogatra kevesebb mint fele az újnak, lapos, de épp a proci felett volt egy szellőző.
A G2020 meg kb. 5x erősebb mint az Atom. TDP alapján azért úgy tűnt többet fog enni. Részben ezért is (meg a több HDD miatt) kellett a nagyobb ház.
Az egy pozitív csalódás volt hogy kevesebbet fogyaszt az új proci, de a dupla méretű ház meg alig szellőzik a régihez képest is. Pedig eleve házventivel terveztem, de nyilván a szellőző oldala sem ventihez van tervezve. Szóval ami 2-3 oldalról zárt felül ott érdemes felkészülni komolyabb kihívásokra.
Csak ezt akartam jelezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD