- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm4
aktív tag
Üdv!
Tegnap este megint nem bírta ki és írtam egy levelet az adapter.hu-nak.
Hát,kaptam egy választ :"Tájékoztatom, hogy cégünk csak olyan mini-ITX termékeket forgalmaz, melyek kereskedelmi mennyiségben kerülnek felhasználásra saját és partnereink rendszereiben. Tapasztalataink és felhasználóink visszajelzése alapján ezek remekül beváltak az egyedi és otthoni alkalmazásokban is. Kínálatunkat a hazai piac csekély mérete és fizetőképessége miatt nagyon megfontoltan bővítjük. Ezért nem tartunk szolgáltatásazonos termékeket és egyedi igényeket is csak egy értékhatár felett teljesítünk.
Ugyanakkor feltétlenül hozza tudomásunkra, ha olyan feladatok adódnak nagy számban a mini-ITX témakörben, melyeket a jelenlegi termékkínálatunkkal nem lehet megoldani és valódi kereslet is van rá, ami új termékek jövedelmező bevezetését garantálja."
Szerintem maradunk a saját beszerzés mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged