- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
fero02 #12879 üzenetére
Tapasztalatom nincs, de ha filmezni akarsz vele akkor a 24p támogatás hiánya gondot okozhat. Érdemes lehet megvárni az Ivy Pentiumokat (meg természetesen Ivy-t támogató alaplapot választani), azok már tudják a 24p-t is. Amúgy egyelőre csupa jót hallottam ezekről a kategóriájú procikról, általános felhasználásra bőven jók.
A RAM témához meg csak annyit hogy most én is 1333-as modulokat választottam, de CL7-eseket. Az alaplapom sajnos csak i7 mellett engedi az 1600 MHz-et, procit cserélni viszont (szinte) biztosan nem fogok már ezen a platformon (1156)
xtevo: Ez szép lett! Nagyon jó a Bitfenix logója, nagyon adja magát ventirácsnak, felül viszont elég sivár lett az előlap. Valami kijelző vagy kijelzős ventivezérlő adná magát oda. Mondjuk egy Bitfenix Recon moddol piros világítással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen GPS-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest