Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz Mattanyahu #11785 üzenetére

Azt én sem akarok, távol áll tőlem a dolog, csak ez a kéményeffektus már egy ideje szúrta a szemem és kaptam az alkalmon hogy a képletek is ott voltak. Eddig is meggyőződésem volt hogy ekkora hőmérséklet különbség nem sok vizet zavar, most legalább már biztosat is tudok. :D

Én is az egyszerű dolgokat szeretem, többek között amúgy ez is az oka annak hogy fejre fordítanám a koncepciódat. Főleg a külső kábelek (táp, monitor, billentyűzet, egér, stb) elvezetése lenne egyszerűbb és esztétikusabb, főleg ha az asztalon van a gép alatt egy lyuk. Ha felül jönnek ki valahol a kábelek az egyrészt nem szép, másrészt egy relatív magas konstrukciót borulékonnyá is tehet.

A vizes vágás egyik legnagyobb hibája az hogy nincs lerögzítve az alapanyag, ezért nagy lap kell hozzá. Ha a vágó cégnek nincs olyan és neked kell vinned akkor lehet ez gond, mert adott esetben sokkal nagyobb darabot kell vinni mint amire szükség van, mellesleg a maradékból utólag már nem nagyon lehet szintén vízzel vágni.

Ragasztásban valahogy soha nem bíztam. A TIG valóban jó technológia, de MIG-gel is ugyanolyan jót lehet csinálni (legalábbis a Ferrarinak megfelel az is :D ). Csak az a fránya a zsugorodás... :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés