- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
Mattanyahu #11785 üzenetére
Azt én sem akarok, távol áll tőlem a dolog, csak ez a kéményeffektus már egy ideje szúrta a szemem és kaptam az alkalmon hogy a képletek is ott voltak. Eddig is meggyőződésem volt hogy ekkora hőmérséklet különbség nem sok vizet zavar, most legalább már biztosat is tudok.
Én is az egyszerű dolgokat szeretem, többek között amúgy ez is az oka annak hogy fejre fordítanám a koncepciódat. Főleg a külső kábelek (táp, monitor, billentyűzet, egér, stb) elvezetése lenne egyszerűbb és esztétikusabb, főleg ha az asztalon van a gép alatt egy lyuk. Ha felül jönnek ki valahol a kábelek az egyrészt nem szép, másrészt egy relatív magas konstrukciót borulékonnyá is tehet.
A vizes vágás egyik legnagyobb hibája az hogy nincs lerögzítve az alapanyag, ezért nagy lap kell hozzá. Ha a vágó cégnek nincs olyan és neked kell vinned akkor lehet ez gond, mert adott esetben sokkal nagyobb darabot kell vinni mint amire szükség van, mellesleg a maradékból utólag már nem nagyon lehet szintén vízzel vágni.
Ragasztásban valahogy soha nem bíztam. A TIG valóban jó technológia, de MIG-gel is ugyanolyan jót lehet csinálni (legalábbis a Ferrarinak megfelel az is
). Csak az a fránya a zsugorodás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Energiaital topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest