Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SQX_Barto

addikt

válasz Pista0001 #10732 üzenetére

Köszi a választ! :R
    Viszont most nézem az alaplapot, proci foglalat majdnem PCIX mellett van és egy HD 7970 azért kicsit fűtené, ha pont mellette van egy CPU hűtő. Maradnom kell méretek miatt a vízhűtésnél :( Amire két lehetőségem van: 1. Corsair H60 2. Swiftech single radis komplett vízhűtés rendszer. H60-at nagyon egyszerű kezelni, de ha ház tetejére teszem, és a méretei alapján kell kivágnom a borítást, akkor csak arra a radira lesz jó az a kivágás (és persze,hogy más mérete, elrendezése van, mint a szabványos single radiknak). Későbbi procicserénél foghatom majd a fejem... (Mert végleges háznak tervezem ezt). Swiftech meg ugye macerás, bár jobban néz ki, univerzálisabb, jobb teljesítményű, méretre vághatom a csöveket (míg a H60 csöveit szépen tekergethetem, hogy passzoljon). Hosszabb távon a Swiftech inkább a nyerő, mert sokkal univerzálisabb. Szóval azt hiszem kénytelen leszek ennél a tervnél maradni. Összerakhatom majd a vízhűtést, tesztelhetem nincs-e fojás, pár évente víztisztítás/vízcsere... De cserébe bármikor bármilyen procira jó lesz, max CPU blokk csere, ha Apogee HD-re nem lesz valamilyen új lefogató. És ha elszáll az agyam, oldalra külső részre rakhatok egy dupla radit ugyanilyen módszerrel, és a VGA-t is vizezhetem. 3 ventit akkor simán bírni fogja az alaplapi csati? PWM meg miattam mehet első venti alapján, nem a csendes gép a célom, ref 7970 úgyse lesz nagyon csendben játék alatt, de akkor meg fülessel játszom, tehát engem nem zavar :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés