Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThunderBoy
tag
válasz gabor128 #111 üzenetére
hát, én egy völgyben lakom gödöllőn, kékesről veszem a digitális jelet. Tőlem kb 500 méterre van egy domb, ami kb 100m magas szintkülönbség az antennámhoz képest. Szóval ennyi erővel nekem egy legalább 50méteres árbócot kellene állítanom? Szóval ezt hülyeségnek tartom.
Ja, és kb 10 centis kis mágneses talpú botantennát használok, vízszintesen.
[ Szerkesztve ]
''és ide jönne valami szenvedős, szerelmes, költői, vagy suicide idézet'' (jelen esetben gépkonfig?) :)
-
JetiRulez
őstag
válasz gabor128 #111 üzenetére
Indítványozni kell az illetékeseknél, hogy bontassák le a paneltömböket.
Ahogy elnézem, ezek a DVB-T készülékek egységárban vannak. A Médiában is körülbelül ugyanannyi, mint a webshopokban.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
gabor128
aktív tag
válasz gabor128 #109 üzenetére
Üdv!
Néhány tapasztalat, amit közben gyűjtöttem:Voltam egy antennaszervíz boltban. A beltéri antennát kizárólag ott érdemes használni, ha valaki közvetlen az adóállomás környékén lakik. Egyébként muszáj egy jó tetőantennát beszerezni.
Illetve nagyobb tereptárgyak jelentősen rontják a vételt. Nálunk pl. a város másik végén levő paneltömbök úgy leárnyékolnak, hogy legalább 3, de inkább 6 méteres tetőantennára lenne szükség.
(Remélem tudtam segíteni nektek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest