Hirdetés
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
válasz
JetiRulez #330 üzenetére
érdekes, mert infója nekem még a kódolt csatornának is van...Szóval nem értem. Írtam most a Panasonic Magyarországnak egy emailt, hátha én lámultam be valamit, és nem aktiváltam valami menüt, vagy nemtudom
Infósáv érdekesség:
Private Spice: "18 éven felüli gyermekek részére ajánlott"most akkor mivan?
-
c41r0^
őstag
válasz
JetiRulez #189 üzenetére
én azóta sem mertem szobaantennát venni, ki kéne próbálnom próbaantennával, de az a meglátásom, hogy szinte biztosan nem menne...
"mi a rákfene tudta elgörbíteni odafent az antenna egyik ágát 90°-ban?" egy túltáplált, krónikusan elhízott galamb?
bár a tetőre való feljutással lehet, hogy problémája akadna
-
ThunderBoy
tag
-
Lala6
őstag
válasz
JetiRulez #97 üzenetére
Nemsokára jön egy olcsóbb modell is, más gyártótól. Már itt van nálam, csak kérték, hogy addig ne reklámozzam amíg nem terítik el az üzleteket, hülyén nézne ki, ha sehol sem lehetne megvenni. Szerintem 2 hét és elindul az is.
Nem kell nagy összegekre gondolni, csak kicsit olcsóbb.
Igazán olcsó akkor lesz, ha a kínai gyártósorokat átállítják ilyenre. Őket nem érdekli a licensz (mpeg4), csak klónoznak gőz erővel. -
user12
őstag
válasz
JetiRulez #85 üzenetére
http://www.ciao.co.uk/Productinformation/Acoustic_Solutions_LCD32762HDF__6878908
1. gugli találat
Sajna csak mpeg2-t tud.
Am én olyanra gondoltam, hogy (lehet, hogy hülyeség), de maga a csatornák adatait megtalálja + a hangot is dekódolja (mivel a hang szabványát ismeri), viszont az mpeg4-es kép-adatfolyammal már nem tud mit kezdeni.
Kb úgy, mint amikor nincs fent divx codec és a bsplayer rendesen kijelzi az időt, van hang, csak épp kép nincs. -
zhagyma
őstag
válasz
JetiRulez #15 üzenetére
Xoro HRT 1280. Van benne DVB-T tuner, de csak Scart kimenete van és 720*576i SD adás vételére alkalmas. A specifikacióban ugyan nem írják, de valószínűleg MPEG2 videódekóder van benne, mivel a nagyobb testvér HD típus HDMI kimenettel is csak MPEG2-s. Németországban MPEG2 van. Szóval itthon nem használható semmire.
-
zhagyma
őstag
válasz
JetiRulez #12 üzenetére
Nem tartom valószínűnek, hogy CRT TV-be egy STB funcionalítását annak idején előrelátóan beépítették volna, de semmi sem lehetetlen. Ahhoz, hogy egy TV digitális adást képes legyen venni az analógtól gyökeresen eltérő modulációt támogató tunerre van szükség:
DVB-T földfelszín sugárzás ODFM modulációval.
DVB-C kábeltv QAM moduláció.
DVB-S satellite QPSK moduláció.Ezen eljárások 2-es verziói is elfogadásra kerültek (DVB-T2 / C2 /S2 ), amelyek közül a DVB-S2 már lassan átvette a DVB-S helyét a műholdas sugárzásban. Egy mai "lapos TV"-től már elvárható a DVB-T (földi) / DVB-C (kábel) jelek vételi képessége.
Emellett szükség van a különböző DVB szabványú jeleken keresztül továbbított digitális videó- és hang stream dekódólására is. Itt a hangdekóder "hallgatólagos" megléte mellett az MPEG2 / MPEG4 videódekódert szokták kiemelni. Magyarország az MPEG4 videókódolás mellett döntött. Ha ezek megvannak egy TV-ben, akkor képes a digitális adások vételére.
Ezek alapján azt gondolom az a "dekóder" beállítási lehetőség nem az STB-t jelentheti a TV-dben.
-
balazsasd
csendes tag
Javaslat!
Én sem értem miért, de ha sokat jászol vele sikered is lehet.
Amit én tettem, a XXII-ker nagytétény úton:
- Gyári antennájával gondoltam esélytelen (15 cm-es botantenna), de nem, kiraktam az ablakba, semmi, átmentem az épület tetejére notival, ott jó volt. Visszamentem a 6.-ra ott semmi. Addig addig játszottam az antennával, hogy bejött a 802 MHz. Az antennát vizszintesen tettem ki az ablak fémkeretére.Nemtudom miért szükséges, de olyan antennával működik csak a rendszer amit DVB-T-re terveztek. Hiába szedtem elő a régi antennáimat, azokkal nem működött.
Aktív témák
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EAFC 25
- Építő/felújító topik
- Ubuntu Linux
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Politika
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- További aktív témák...
- Cisco WS-C3850-48T-L switch
- Sennheiser Momentum 4.
- HANCOCK GAMING PC // Phenom II X4 // 12GB DDR3 // SSD+HDD // GIGABYTE Radeon R9 270X OC 2GB GDDR5
- BLACK PEARL GAMING PC // AMD A10-5800K // 8GB DDR3 // SSD+HDD // Gigabyte Radeon RX570 4GB
- DRAGON GAMING PC // FX8320 8-CORE // 16GB DDR3 // SSD+HDD // MSI Radeon RX470 4GB ARMOR OC
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest