Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
frovery
senior tag
-
M_AND_Ms
veterán
válasz lajszer #10504 üzenetére
"Mire találták fel a szobai anennát?"
Egy kényszermegoldás, ennyi (mint, a guminő ;-) ) De korrekt és stabil vétel csak a normális, a venni kívánt jelre hangolt antennával lehet, mely kialakításakor az utolsó szempontok között van a "szobában is jól mutasson"
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Knobber
aktív tag
válasz lajszer #10506 üzenetére
Én nekem egy ilyen van több mint 1 éve:
[link]
És bevált, igaz ritkán nézek tévét, kéthetente ha megnézek rajta egy műsort összesen.
Légvonalban kb 10-15km-re van a száva u adótorony, és van rálátásom is, emeleti lakás, stb. Tehát teljesülnek a feltételek.Youtube: Knobber
-
frovery
senior tag
válasz lajszer #10504 üzenetére
Watt25 és én is megírtuk. Vegyél bármilyet, vidd haza, aztán vagy jó vagy nem. 3 napon belül visszaviszed, kicsrélik egy másikra. Addig próbálkozol amíg valamelyik beválik. Azután pedig megosztod itt a fórumon a tapasztalatodat, hátha másnak is beválik.
Ez így megy!
Én jó párral próbálkoztam de mindegyikkel volt gond. Olcsóval és 9ezer ft-os csodának ígértel is. Nem nekem kellett, csak a sok éves szerelői tapasztalatom altt voltak ilyen irányú kérések felém. Kb:30-ból 2 helyen váltak be.Csak, hogy ajánljak is valamilyet. Erősítős szobaantenna. Ezen van szintszabályzó is, ha túlvezérlődne. Ezek a kis parabola antenna jellegűek aránylag jól teljesítenek.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz lajszer #10498 üzenetére
Már a fórumban linkeltem képet, hogy egy lepkét raktam a szekrény tetejére.
Ezt azért tettem meg, mert a szoba antenna erősítő nélkül nem vett semmit.
Mivel kb. 5km-re lakok Széchényi toronytól (Lágymányosi öböl és Újbuda center között) teljesen értelmetlen még egy + fogyasztó.
A másik, hogy zavaró jeleket is erősítette és többször futottam bele hibákba.Most csak néha fordul elő, és inkább mikor az a jó RealJet vonat közlekedik.
Van rajta egy zavaró jeladó amit Kelenföldre küld és akkor pillanatra megakad.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
frovery
senior tag
válasz lajszer #10493 üzenetére
"képtelen bárki is használható választ adni, csak "sablonválaszt"..."
Azért, mert ezek között annyi van, mint égen a csillag és csak kevés embernek válnak be. Tapasztalat. Egy szekrény tetején is elfér egy kis logper vagy yagi amivel több mindent elérsz, főleg egy gyomoridegmentes napotTermészetesen vannak kivételek, ahol beválnak ezek a csodakütyük de ott szerintem mindegy melyik márka, vagy típus, mert a helyi adottsága jó.
Ergo= vegyél amilyet jónak látsz, kipróbálod és ha nem jó, akkor 3 napon belül visszaviszed és veszel egy másikat. Röviden ennyi az én javaslatom, és ez nem "sablonválasz" volt
[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
válasz lajszer #10490 üzenetére
Jó szobaantenna nem létezik.
De ha valóban a Széchenyire van rálátásod, akkor bármi megteszi.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest