-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brunesz
csendes tag
válasz DigitXT #52446 üzenetére
DigitXT-nek:
Valoban, akinek tobb penze van vehet rendszamosat is, en is azt teszem, de ahhoz ennel tobb penz javasolt, kulonosen a fenntartasi koltsegek meg a forgalomba helyezesi koltsegek miatt, a szervize is joval dragabb, habar ritkabban kell, de egy-egy javitas sulyos tizezrekbe kerulhet, ahogy elneztem.
Masreszt az 50-es szinten alig eszik, biztositas 3900/ev, nincs semmifele kulon koltseg ra, hasznalni kell, es altalaban nem kell ra semmit kolteni, ha jobbat veszel. Sot! Ha jo aron veszel, jokor, akar egy evig ingyen hasznalod, ha azonos aron eladod szezon vegen. En megvettem egy torottet, kijavitottam a hibait es igy hasznaltam egy evig. Kerestem is volna rajta, ha nem lett volna fotengelycsapagy csere, kisse megdobta a koltsegvetest.
Na de mindenki dontse el maga, h mi mennyit er meg neki.
Egy rendszamos motor nagy elmenyt tud adni es messzebb is mehetunk vele kenyelmesen, magabiztosabb elozesek, cserebe nagyobb koltsegek vannak. A fogyasztas csak minimalisan lehet kevesebb.06 20 939 2904
-
Brunesz
csendes tag
válasz DigitXT #52444 üzenetére
Megertem, hogy halalfelelmed volt, valoban nem sorolhato segedmotornak ilyen teljesitmennyel, nemetorszagban ezert kotelezo is a fojtas. 3-4 liter egy atlag, mentem 25 kilometert egy nap es abbol volt 5km a 90-es nyelgaz, de tenyleg alig fogyasztott ez a gep. Es ne felejtsuk el, hogy ez egy NAGYTESTU 50-es, szinte megszolalasig hasonlit a 200 ccm-es testverehez. Nagy kereke van, jo sportos felfuggesztese, abszolut biztonsagosan lehet hajtani, ezert is ajanlom barkinek, aki tobbet szan ra picivel es minosegit akar.
06 20 939 2904
-
Brunesz
csendes tag
válasz Brunesz #52441 üzenetére
Ja es igen, ez ora szerinti sebesseg, lehet, hogy valosagban max 90 lenne ez a szam, de szerintem igy is a legbrutalabb gep a piacon es egy 50-es szintjen ez szerintem szep teljesitmeny.
Persze az is lehet, hogy en kifogtam az aranyhalat, mert nem sok robiban hagyjak benne a fojtast.
[ Szerkesztve ]
06 20 939 2904
-
Brunesz
csendes tag
Nem fenyezni akarom, mar eladtam egy jo ideje. De tenyleg ilyen szamokat hozott, a 3-4 liter volt az atlagom (nem mentem 0-24 szazzal) csak szentendre es bekasmegyer kozott, ja es 94-96 volt a plafon, a 100 enyhe lejton sikerult. Hangsulyozom, hogy teljesen gyari volt es elotte csak fojtassal hasznaltak.
06 20 939 2904
-
Brunesz
csendes tag
Nekem gyari 50-es gilera runner volt 2006-os, sik uton normal korulmenyek kozt 94-96km/h ora szerint. Ennyi volt a csucs, enyhebb lejton 100-at is kihoztam belole. Zold lampanal mindig otthagytam a kocsikat messze a hatam mogott. Legjobb robogo. Nagytestu, stabil, jo fekek, jo blokk, csomagter is jo, raadasul nem kell kulon kulccsal kinyitni. Baromi jol nez ki, 3-4 litert eszik. Az enyemben benne volt a fojtas, amikor megvettem igazi gyari hangja volt meg. akinek van kb 250k az ilyet vegyen
06 20 939 2904
-
Brunesz
csendes tag
Elkepzelheto, hogy nem jo minosegu, en azt hasznaltam , kulonosebb gondom nem volt vele, viszonyitasi alapom sajna nincs, hogy a tobbi gumi mennyivel jobb, de ezek szerint neked mar van. A lenyeg, hogy a legtobb ember szejjel kopott gumikkal jar robogval (tisztelet a kivetelnek), tehat nem mindenki csereli le csak azert, mert nem elegedett vele (a penz ugyebar fontosabb, mint a biztonsag ). Szoval ebbol is nyugodtan levonom a kovetkeztetest, foleg ha meg a gyari van rajta es a kopottsagabol meglehet saccolni, h valoban annyit futott e vagy mar sokadik garnitura. Az osszkep a lenyeg, ez csak egy szempont az egeszbol.
4T runner esetleges motorikus bajokrol valaki valamit?
06 20 939 2904
-
Brunesz
csendes tag
Nekem az elso, amit megnezek a giler arunneren a gyari fenyezes, ismerem, rogton kiszurom a nem gyarit, ennek gyari. Aztan ott vannak a gyari Sava markaju, mintaju gumik, ha nem az van rajta, minimum 7e km van benne, ott van meg a teleszkop allapota, ha nagyon elhanyagolt, az is tud arulkodni, hogy van benne boven. Attol meg teljesen elmegy a kedvem, ha hianyzik a karbi feletti kis muanyag meg a blokk csavarok, akkor valaki mar kontarkodott, mert profi ezeket szereles utan visszarakja...
06 20 939 2904
-
Brunesz
csendes tag
Ja, hat a visszatekeres mar-mar rituale mifelenk. Inkabb szamitani kell ra, mint remelni, hogy nem tekertek vissza. Most beszeltem az illetovel, a kereskedes, ahol vette most a keresere surgosen elpostazza az olasz adasvetelit, amin a vevo nev nincs kitoltve, azt olvastam, hogy igy valami adot nem kell fizetni, talan vagyonszerzesi illeteket... Es megvan neki a kivono meg a forgalmi is. Nagy baj nem lehet szerintem.
06 20 939 2904
-
Brunesz
csendes tag
Igen, viszont a moci Vecsésen van. Nem szivesen fizetem ki, amig nem vagyok biztos, de mondom van mar 1-2 otletem a papir reszre. Hasznos infokat kaptam ezugyben, tenyleg. mondjuk kicsit kevesebbre szamitottam az elejen, azt hittem, hog 70k-bol meglehet uszni, de ha magam csinalnam, akkor is legalabb egy 90k. Na de a motorikus allapotot illeto kerdes tovabbra is el meg, ha valaki tud hasznos infot a papir ugyben azt is szivesen fogadom.
06 20 939 2904
-
Brunesz
csendes tag
válasz Brunesz #52399 üzenetére
Lenne meg masik kerdesem, allitolag 10k km van benne a gepben, allitolag valos is , ranezesre tenyleg tip top... Ha valos, akkor milyen hibakat kell keresnem a 4t runneren vagy ha nem valos, akkor milyen hibakat, leginkabb motorikusra gondolok, mivel, mint lentebb emlitettem volt ugyanilyen 50-esem.
06 20 939 2904
-
Brunesz
csendes tag
Koszonom mindenkinek, mar van egy ket otletem, hogyan oldjam meg a gondot. Nekem eddig 2t runnerem volt 2006-os (ujabb) tudom minden nyugjet szinte, most ezt a 2008-as 200-as ST-t vennem, (a tulaj 50-esnek hasznalja xD) meg sem fordult a fejemben a papir nelkuli hasznalat... Ugy megbuntetnenek, hogy kijonne belole a honositas, masreszt olvastam, h ha balesetet szenvedek vele, minden koltseget ram vernenek, mivel nincs ervenyes bizti ra. Legyen ez into jel minden erre gondolonak.
06 20 939 2904
-
-
Brunesz
csendes tag
Sziasztok!
Vennek egy GILERA RUNNER ST 200-at olasz papiros, a tulaj allitolag kereskedesbol vette itthon nem regiben. Hogy tudom kideriteni, h valoban forgalomba helyezheto e? Most oke oda adja az olasz forgalmit, adasvetelit, kivono papirt. De megis honnan tudjam, hogy ezek a valosagnak megfelelnek. A papirozottak joval dragabbak es csak 125-ost talaltam...
06 20 939 2904
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 25
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Apple Watch
- További aktív témák...