-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz Woodslave #89232 üzenetére
Szerintem csak defektes a kerék.
Szikra, üzemanyag, olaj legyen az égéstérben.Írod, hogy újabban alul gyengén húz. Ez lehet a motortól és a CVT váltótól is. Lehet, hogy korán nyit a kuplung, még nincs megfelelő fordulat és nyomaték.
Lehet, hogy dús a keverék.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Zoli bácsi
őstag
válasz Woodslave #89232 üzenetére
Akkor ne agyalj rajt, így látatlanban nem lehet megmondani mi a baja. Vidd el szerelőhöz, vagy aki ért hozzá.
Elterjedt típus, van hozzá minden alkatrész, ha kell.
Lehet valami egyszerű probléma, slusszos lett a gyertya, vagy valami dugulás.
Szerelő hamar megmondja mi van. Kétütemű, egyszerű szerkezet. -
Zoli bácsi
őstag
válasz Woodslave #89229 üzenetére
Nehéz így látatlanban tippelni. Eldugulhatott valahol a karburátor, vagy az üzemanyag rendszer, erre tippelnék, tankoltál, és felkavarhatta az üzemanyagtartály alján összegyűlt szemetet.
Régen a hibakeresést úgy végeztük, először megnéztük van-e üzemanyag, eljut-e a karburátorhoz. Aztán gyertya ki, megnézni van-e szikra. A gyertyát kivéve ha nem benzines, akkor megint megvan a hiba, nem kap üzemanyagot a motor. Ezek alap dolgok, ennyit ha meg tudsz csinálni, ezeket megnézheted.
Olajtartályban volt 2T olaj, ugye, és működött a kenési rendszer? -
Dexar007
veterán
válasz Woodslave #56286 üzenetére
Te mit keresel itt?Mennye' innen!
Szoval az ugy volt,hogy most a C+E-t csinalom,es 7:50-re kaptam idopontot. 6:20kor elindultam Gyöngyösröl - kb 45-50 perc az ut - de a köcsög pestiek hobbija a dugoban allas,ugyhogy 2 ora lett belole. Az iskola direkt szolt,hogy 15 perccel elotte legyek ott,de mondom meg igy is siman meglesz.Hat nem lett.En is fsz vagyok amiert nem motorral mentem,de most mar keso.
A legjobb pedig,hogy benyitok a vizsgaterembe,a fel csoportom meg bent üldögel,kerdezem a vizsgabiztost,hogy leülhetek-e meg? Ugyis csak rohadt 2x25 kerdesem van,az is lehet,hogy hamarabb vegzek mint a B-sek. De termeszetesen nem,nem kezdhetek neki,mivel nem voltam ott nevsorolvasaskor,es nagyon megerolteto osszeegyeztetni a sz.ig. szamat a papirlapon levovel.Give me your cum,bull!
Új hozzászólás Aktív témák
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- Küszöbön a Galaxy A-széria generálfrissítése
- OpenWRT topic
- Akciókamerák
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget