Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz CL Smooth #5630 üzenetére
Az nem attól lehetett..
Az elektronikát általában a legutolsó esetekben cserélik.. -Minarelli elektronika kb 12.000 nél tilt le
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
bajnokpityu
félisten
válasz CL Smooth #5630 üzenetére
menni nem mentem 100as éroxszal,nemtom hogy működik.akikkel meg gyorsultam,sztem nem húzták a gázt,tehát nem mérvadó.
én enyémen piszok könnyű görgőkkel,meg kőkemény rugókkal 7-7.5ezer körül indul,és gyorsulás közben végig 8500körül forog.majd amikor már nem tud áttételt módosítani,akkor pörög nagyjából 11500at.ez óra szerint olyan 90 körül van.biztos h irdatlanul csal,hisz 80ig van skálázva,és a végén mindig csúnyán csalnak a robik.nemhogy a skála után apám keeway matrixa 65öt mutat,de mintha állna ehhez képest.
karbit be tudnám lőni,ETZt is mindig én hangoltam,sikeresen.de ott nem volt ennyire sok féle fúvóka.most ahogy néztem,gyakorlatilag egyessével mennek a tűk.régen meg 5össével mentek,és ETZnél szinte mindenki azonosat használt.
ott a tű,azaz úszó magasságával játszottunk,meg az alapjárati keverékkel.eladó topping dac
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest