Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
oceanearth #466 üzenetére
Aham. Azt hiszem úgy lesz a tuti hogy előszöris megnézem azt a két scarát, mert elsősorban azért azt szeretnék. (Főleg a második, hmmm... ha az valóban egy vízhűtéses, injektoros ditech blokk, ahogy sejtem, ráadásul csak 2600 km-el, és papírokkal, garanciával, akkor habzás nélkül megveszem 200ért. De egy vacak százasért a másik is jó vétel lehet ha szép állapotban van.) De ha nem jön be egyik sem, akkor nem keresgélek tovább (úgy látom igen ritka az alig páréves scarabeo a hazai piacon), és megnézzük a Rally-dat, oké?
Ha tényleg olyan tip-top mint mondod, akkor 180-at nekem megér, bár terepre aligha fogok menni vele. Elég terep nekem a pesti úthálózat. Talán szentségtörésnek érzed, de ugye lehet erre is hátsó dobozt szerelni? Mintha láttam volna valahol. Gondolom kell hozzá valami tartó rá. Külön öröm lenne ha rámenne a scaráról elárvult dobozom. Elég gyakran hurcolok magammal mindenféle bizbaszt, és én már tuti nem indulok el egy húszkilós lánc nélkül sehová
Annyit még árulj el, mennyi van benne (tudom hogy föl volt újítva) összesen, és mennyit tettél bele a felújítás óta? A tuning amit a szerelő ismerős végzett, nagyobb dugót is magában foglal, vagy ha nem, akkor mit? Mennyit eszik viszonylag szolid (max 60 körüli) városi használat mellett?
Nem mellesleg az ország melyik fertályában lakik a jószág?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest