Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba1923
csendes tag
Ezt szeretném hozzá kapcsolni.
nem tudom hogy ezt a három pint mék lyukba kell forrasztani?
-
csaba1923
csendes tag
Helló mindenki, valaki nem tudná a Lynksys wrt54gl-hez az RS232- kabel bekötés ét melyik pin hová megy? azt tudom hogy 3 szál kell...

-
csaba1923
csendes tag
Helló, tud valaki segiteni, Lynksys wrt54GL JTAG-olás vagy soros port. hogy kell ezt csinálni, mi kell hozzá? vagy KUKA???
-
csaba1923
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ok este megprobalom de mi van akkor ha igy sem fog pingelni ki kapcsolok tűz falat virusirtot szóval azon alitsak fix ip cimet amelyiken a router van? KÖSZI. ESTE IROK.
-
csaba1923
csendes tag
mit kapcsoljak kia gépen virusirtot? tüzfalat? ja és van két hélózat kártya a gépbe az egyikbe a net van bele dugva a másikba a router mert ha a netet kihuzom akkor tudok ip cimet állitani???
-
csaba1923
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
mit kapcsoljak kia gépen virusirtot? tüzfalat? ja és van két hélózat kártya a gépbe az egyikbe a net van bele dugva a másikba a router mert ha a netet kihuzom akkor tudok ip cimet állitani???
-
csaba1923
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
eza baj hogy pingre sem válaszol
-
csaba1923
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
igen Telenetre van állitva. mi abaj?
-
csaba1923
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ok az ip fixre álitás megvolt el inditottam a PUTTY t. (Host name or ip adress) ide beirtam a 192.168.1.1 vagy 192.168.1.2 de semmi eredmény a LED gyorsan villog ahogy inditásnál nyomkodtam a resetet. valamit nem jol csinálok??
-
csaba1923
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
akkor hol állitsak be statikus vagy fix ip-t windows 8??
-
csaba1923
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
windows 8 am van, azt nem tudom mit hova kell dugni nekem olyan anetem, h, egyenest be megy a gépbe szóval nincs semmi router vagy ilyesmi ha csak a routert hagyom agépbe akkor nics netem. bocs ha hüjyeséget irok.
-
csaba1923
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
helló van egy linksys wrt54 GL router OpenWRT van rajta de nem oszt ip címet pingelni sem lehet akkor sem ha fix ip-t állítok be a reset nem használ. valaki tud segiteni???

-
csaba1923
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy Linksys WRT54GL routerem, a power led nem villog meg ilyesmi, az a gond h, félbe maradt egy fw frissités es azota nem oszt ki IP cimet a reset sem használ és a 192.168.1.1 sem nyilik.

Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest