Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoltid
csendes tag
Sziasztok!
Vki tudna nekem abban segiteni, hogy hol találok wrt54g v7.0-hoz dd-wrt-s firmware-t, mert a dd oldalán keresgéltem, de a 7es verzióhoz nem találtam firmware-t.
előre köszi
-
Szoltid
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy linksys wrt54GS router ver: 2.0. jelenleg 1.01-es firmware van rajta. a gondom az, hogy összevisszajön a net, letöltés ingadozik, ha cmdből pingelek egy címet, pl. index.hu akkor pár csomag megy majd a kérésre nem érkezett válasz, és ez igy váltakozva megy a végtelenségig! router nélkül nincs ilyen gondom!!!
esetleg erre a GS-re is van más firmware mint a gyári, és ha igen, akkor honnan tudom letölteni, mert a linksys oldaláról töltöttem egy frissebbet, mint a jelenlegi, de azt meg nem tölti rá...ha van vkinek ötlete, ne kíméljen.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ha igy jobban tetszik