Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Nekem tegnap este pont az ellenkező problémám volt mármint én ki akartam kapcsolni a ledet, de ahhoz hogy ki tudjam kapcsolni feltettem egy régebbi verziót amiben még benne volt ez a funkció (nem tudom miért hagyták ki az új verzióból de maradhatott volna benne).
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
phantom88
tag
1.25-ben csak scriptben állíthatod, 1.23-ban még menüben állítható, elvileg a közöség kérésére visszakerül egy későbbi verzióban.
Administration/Script/Init
#Ha fehéret akarsz:
/sbin/led white on
----------------------------------------------------------------------------------------------
#Ha narancsot akarsz:
/sbin/led amber on
----------------------------------------------------------------------------------------------
#Ha nincs senki wifin, akkor fehér, ha van, akkor narancs:while /bin/sleep 20 ; do
if [ "`/usr/sbin/wl assoclist`" != "" ]
then
/sbin/led white off
/sbin/led amber on
else
/sbin/led amber off
/sbin/led white on
fi
done >/dev/null 2>&1 &Miután valamelyiket beírtad, indítsd újra a routert.
[link]Rock, paper, scissors, lizard, Spock..... http://www.youtube.com/watch?v=_4PFWow-q1s
-
Tonyk
veterán
Az egész statisztikát menti , mindig. Amennyiben óránként mentést állítottál be, úgy rögtön az első óra első perceiben és majd minden órában.
(A routernek nem sok köze van ahhoz, hogy egy kliens gép mennyit megy.)[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
outsiheder
tag
Azért írtam a script megismerését, mert aki ért hozzá (én sajnos nem), az könnyen tud írni egy olyat, ami vagy konkrét időpontban, vagy a megadott elérési út elérhetőség függvényében megcsinálja a forgalmi adatok mentését.
Az mindig segíti a segítségadást, ha a kevésnél egy kicsit több információt adtok meg a kérdésben.
Mondjuk így: Van egy router, amivel több eszközre megosztod az internet kapcsolatot, és ezek közül az egyik gép nincs egész nap bekapcsolva, és szeretnéd azt/úgy beállítani, hogy a forgalmi adatokat erre a gépre mentse, amikor be van kapcsolva.
Ha megnézed az eredeti és azt a hozzászólást amire most válaszoltam, és az előző mondatot, akkor látod, hogy bár kevesebb konkrét adat van benne, de mégis egyértelműbben adja meg az igény/feladat leírását.
Ha itt esetleg nem tudnak konkrét megoldást ajánlani, akkor a Linksysinfo.org Tomato szekcióban valószínűleg találsz konkrét scrip forráskódot, csak ahhoz elég sokat kell kutakodni. Sajnos én nem értek a scriptekhez, csak csodáltam, hogy mi mindent meg lehet csinálni vele/benne.Áramkimaradásra vagy szünetmentes, vagy inkább akkumulátor 12V-os, de már láttam vhol napelemes, akkus kültéri megoldást is.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest