Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz Quent1n #1698 üzenetére
hát nekem nincs még ilyenem, csak akarok venni, de eddig ahány normál routerrel találkoztam, egyet se volt nehéz beállítani, ha egy kicsit is értesz a témához és angolul is. A legtöbben van még súgó is, persze csak ilyen kezdetleges, de elég szokott lenni.
laptop vásárlásban segítettem volna, te meg cserébe átböngészhetted volna ezt a topicot
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz Quent1n #1698 üzenetére
nekem gl v 1.1 van. első dolgom volt dd-wrt firmware-t feltenni, azóta szinte gond nélkül használom. 3-4 fele osztja a netet, 2 helyre vezeték nélkül, egy wlan ap-nek, és egy vezetékesnek. torrent, ftp, net megy rajta. a router tárcsáz, tud dyndns-t, ezáltal pl. ide is linkelgettem cuccokat a saját gépemről.
-
ALI_G
veterán
válasz Quent1n #1703 üzenetére
dell jó választás.
Az, hogy egy routert lehet böngészőben beállítani az alap. Én másmilyet még nem is láttam.
Ha nem eredeti firmware-t teszel fel rá, akkor a gari az ugrott, viszont abban nem vagyok biztos, hogyha hozzá való ám újabb softot teszel rá akkor mi van (sok esetben akkor is ugrik a gari, legalább is alaplapoknál ha BIOS-t flashelsz akkor a bolt már sz@rik rád).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs