- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
Hát általába vissza lehet tolni a firmwareket csak kérdés, h ennél a routernél ez mennyire egyszerü. Meg a kérdés, h mennyivel tudnak többet a gyári softnál és érdemes lenne e nekem föltenni. Már fentebb leirtam miket kéne tudnia, ha ezeket az alapsoft tudja akkor jo lesz az egy darabig. Mi a véleményed/vélményetek? Ezen a héten lenne megvéve ugynézki, tehát csak félig sürgös a dolog.
-
Quent1n
senior tag
Dell Inspiron 6400 -as lett végül. (C2D 1.6 ghz, X1400, 2gb ram)
Sztem nem rossz darab elvileg holnap jön meg, bár volt raktáron de nekem antiglare kijelző köllött.
Még egy Carbon Cover fedlap felkerül rá mikor atveszem aztán remélem kiszolgál 3 évet.
Most h a noti megvan illetve a taska is, kezdem olvasgatni ezt a topikot. Van routerem most is, egy D-Link 604 -es. Nincs ezzel semmi gond attol eltekintve h 2 már meghalt belöle.Csak hat nincs kedvem a notihoz még venni 20 méter UTP kábelt és azt hurcibászni keresztül a lakáson. Igazábol a beállitást azért kérdeztem merthogy Linuxos router és nem igazán voltam képbe h ez mit is takar. De ahogy olvasom, be lehet állitani böngészön keresztül.
Amugy kösz a választ, ahogy FireLordnak és ngabor2 -nak is köszönöm!
ngabor2 : Tőled még annyit kérdeznék h ez a firmware mennyivel jobb mint az eredeti, illetve a garanciára milyen hatással van? Sajna nálam szinte minden szteches cucc beszarik igy ovatosnak kell lennem (razer CH, 2 router, 1táp, 2 modem, 1alaplap, 1memoria, 1 vinyo, 1 vidkari, 1monitor)....
Illetve még annyit h az alap firmware -el van vmi gond h cserélitek ennyien? Mert én lehet nem cserélném, ha osztja 3felé a netet, lehet titkositani a wifit, illetöleg birja a torrentet,dc -t, jatekot. Dyndns -t tudja pl. az alap soft? Ha pedig már firmware csere akkor melyiket érdemes? Vmi egyszerüen kezelhető stabil kéne. Ha a gyári is ilyen akkor az is megfelel egyenlőre, később tervezem azért h kicsit jobban belevetem magam a ''Hálózatok'' témakörbe. -
Quent1n
senior tag
Hi!
Egy ilyen routert (GL) szeretnék venni itthonra lakásba. Annyi lenne a kérdésem, hogy mennyire könnyen konfigurálható illetve mit jelet az h Linuxos (tudom mi az a linux, csak h ez gyakorlatban mit jelent) ? Nem igen szeretnék vele mostanság komolyabban foglalkozni, tehát nem flashelnék bele más firmware -t meg ilyesmi, csak szeretném ha lenne egy megbizható routerem, ami képes két gépnek vezetéken keresztül adni a netet, egy notinak meg levegőn keresztül. Fontos h egyszerüen be lehessen löni, h rendesen menjen, illetve h ne dobálja el a kapcsolatot wireless -en. Esetleg ha még korlátozni is lehetne a sávszéleket az se lenne hátrány bár ezannyira nem fontos. Vki tudna segíteni?
Ne haragudjatok, h nem böngészem át a topikot rendesen de mivel notit is veszek mostanság, így főként arról olvastam rengeteget, és h öszinte legyek már majd kifolyik a szemem.
Válaszaitokért előre is köszönet!
Chao
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest