Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
smirdex
tag
válasz
FABRICIUSZ #7551 üzenetére
Igen, a kernelt töröltem csak a (wrt54g -erase:kernel /noemw) paranccsal. Szerintem is érdemes menteni a cfe.-t, az nvram-ot, (én most meg is tettem) a kernelt nem, mert feltöltése hosszú a jtag segítségével. Arról nem is beszélve, hogy általában akkor kerül sor jtag-os módszerre, ha már felütötte a baj a fejét, ergo a kernel hibás...
Egy biztos, nagy türelem kell szükségeltetik a folyamathoz... -
And
veterán
válasz
FABRICIUSZ #7551 üzenetére
Természetesen le lehet menteni a wholeflash.bin-t, én meg is tettem, mielőtt v5.0-ás WRT54G-re tettem fel dd-wrt-t (akkoriban csak jtag-gel lehetett, mert még nem létezett a vxworks killer). De ennek a mentésnek szerintem csak nagyon kivételes esetekben lehet jelentősége, mivel ma már gyakorlatilag minden módosítást meg lehet csinálni jtag nélkül is. Ha pedig valaki oda jut, hogy valamilyen hiba miatt kénytelen jtag-gel csatlakozni a routerhez, akkor arra is képes, hogy önállóan feltöltse a bootloadert (CFE-t), majd tftp-n a kernelt. A wholeflash visszatöltése jtag-en keresztül különben irtó lassan megy.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- Astro Bot PS5
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest