Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
smirdex
tag
válasz
outsiheder
üzenetére
A jtag kábel helyére szerintem nem kell vezetéket forrasztani, csak a kisebb 10 pontos csatlakozóhoz kell a tápot és a gnd-ot. Ez azonos lehet, az biztos. A többi már kétséges, mert a panel is más. Pl nincs a bal oldalon a kapcsoló, ami a gl-en.
-
smirdex
tag
válasz
outsiheder
üzenetére
Én is néztelek, tűnődtem a nick azonosságon...

-
smirdex
tag
Sziasztok! Egy linksys wrt54 gsver 1.1 tipúsra készítenék sd mod-ot, de többnyire csak a gl vagy a g verzio bekötéseit találom. (ezt már egy gl-en el is készítettem)Ha készített már valaki gs 1.1-re, sziveskedjen linkelni a megoldást...köszi
-
smirdex
tag
válasz
FABRICIUSZ
üzenetére
Igen, a kernelt töröltem csak a (wrt54g -erase:kernel /noemw) paranccsal. Szerintem is érdemes menteni a cfe.-t, az nvram-ot, (én most meg is tettem) a kernelt nem, mert feltöltése hosszú a jtag segítségével. Arról nem is beszélve, hogy általában akkor kerül sor jtag-os módszerre, ha már felütötte a baj a fejét, ergo a kernel hibás...
Egy biztos, nagy türelem kell szükségeltetik a folyamathoz... -
smirdex
tag
válasz
FABRICIUSZ
üzenetére
Hálás köszönet
FABRICIUSZ mesternek a segítségért, a linkjeivel, tanácsaival segített életet lehelni a wrt54 gl-be.
Tapasztalatként másoknak:
Openwrt firmware-t nem lehet semmilyen módszerrel felülírni -esetleg linux alól- (nekem legalábbis nem sikerült) . A megoldás, jtag kábel segítségével töröltem a kernelt,s utána már az ismert módszerekkel (tftp vagy a linksys progija) sikerült feltölteni az erdeti firmwaret, utána pedig a dd-wrt-t.
-
smirdex
tag
válasz
FABRICIUSZ
üzenetére
egy linket légy szíves hozzá, nem leltem nagy hirtelen...
. -
smirdex
tag
válasz
FABRICIUSZ
üzenetére
no ezzel még nem, nem láttam eddig..köszi
-
smirdex
tag
válasz
FABRICIUSZ
üzenetére
látttam, de nem próbáltam még
a server nyilvánvalóan a 192.168.1.1
jelszó: nem tudom ide milyen jelszó kell
file: nyiván a feltöltendő firmware... -
smirdex
tag
válasz
FABRICIUSZ
üzenetére
Még nem, egy helyben topogok...lehet linux agyra vagy jtag-re lesz szükség..(az utobbihoz már megvettem ma a kellékeket...van ötleted?
-
smirdex
tag
válasz
palbence
üzenetére
Szia!
Nagyobb teljesítményű antenna is szükséges, szvsz a firmware csere önmagában nem segítség és annak is vannak határai (korlátai) Ha beírod a fórum keresőbe, hogy "teljesítmény" 100 körüli találat van, ajánlom figyelmed többek között And fórumtárs kommentjeit...üdv -
smirdex
tag
Sziasztok!
Használtam jutottam egy wrt 54 gl birtokába, s azzal szembesültem, hogy Open Wrt firmware van rajta. Látja a wifi kari a router-t, kábelen is tudom pingelni, de a 192.168.1.1 ip-n a böngészőben nem érem el...Tartok tőle csak parancssorból elérhető...Hogyan lehet lecserélni ezt a fimwaret tomatora vagy dd-wrt-re? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Google Pixel topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Tőzsde és gazdaság
- Iqos cigaretta
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux felhasználók OFF topikja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

FABRICIUSZ mesternek a segítségért, a linkjeivel, tanácsaival segített életet lehelni a wrt54 gl-be.

)kísérlet sem vezetett eredményre..mindig idő túllépés...Ötlet valakinek?