Aktív témák

• Xamaya

csendes tag

Nagyon kellemes, gyertyafényes estét Mindenkinek! :]

Nem is tudom, miről meséljek most így hirtelen, nagyon sok érdekesség történt ma!
    Először is, eléggé elcsodálkoztam magamon, mivel a reggeli tervem nagyrészben megvalósult. Ezek szerint (ha akarom) tényleg tud elég nagy akaraterőm lenni. --> 58 oldal földrajz tanulnivaló, 3 oldalnyi angolházi, és még egy icipici irodalom is. Egészen jó teljesítmény. :)

Nemrég egy kicsit pakolásztam a szekrényben, és szelektáltam... Már éppen ideje volt. Túl sok felesleges dolog bújkált mindenfelé, amiről csak rossz emlékek jutottak eszembe. Szobám is át lett rendezve, olyan kis aranyos :)) Most is égnek a pici illatos teamécseseim, nagyon sokan vannak ám. Tele van velük az egész szoba. Hihetetlenül kellemes illat van itt bent :]

Érzem mindenben a változásokat körülöttem. Tele vagyok energiával, fizikailag remekül érzem magam! Már a térdem is javulgat! Bár most inkább elviselném, hogy fáj, csak a szívem rendbejönne... De ez nem ilyen egyszerű. Miért zárkóznak be az emberek ennyire? Miért nem nyitják ki a szemüket rendesen? Miért nem látnak tovább az orruknál? Miért van az, hogy akárhogyan igyekezek, úgy érzem, hogy felesleges? Miért nem tudom egyszerűen összeszedni magam? Szeretnék most bátrabb lenni! Szeretném, ha Ő sem félne ennyire... Tőlem igazán nem kellene. Remélem Ő is rájön erre előbb-utóbb. Mostmár tudom, hogy nagyon nehéz újra felépíteni egy ember bizalmát, szeretni tudását, az egész lelkét, amit már sokezernyi apró darabkára összetörtek. De megfogadtam, hogy igyekezni fogok, és nem fogom feladni! :]

Holnaptól újra torna, és kevesebb hűtőnyitogatás! =) Szülinapomra szépen akarok kinézni, jól esne most mondjuk -3 kg... Itt az ideje kipróbálni az akaraterőmet! ;)

Noh most elmegyek gitározni, amíg nem ér haza a kis kirándulóm, aztán ki kell faggatni, hogy milyen volt a pesti levegő! :)

További kellemes estét; holnapra kitartást, békességet, gyertyafényes szép napot kívánok Nektek! (:

Aktív témák

Hirdetés