- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Aktív témák
-
Xamaya
csendes tag
Nagyon kellemes, gyertyafényes estét Mindenkinek! :]
Nem is tudom, miről meséljek most így hirtelen, nagyon sok érdekesség történt ma!
Először is, eléggé elcsodálkoztam magamon, mivel a reggeli tervem nagyrészben megvalósult. Ezek szerint (ha akarom) tényleg tud elég nagy akaraterőm lenni. --> 58 oldal földrajz tanulnivaló, 3 oldalnyi angolházi, és még egy icipici irodalom is. Egészen jó teljesítmény.Nemrég egy kicsit pakolásztam a szekrényben, és szelektáltam... Már éppen ideje volt. Túl sok felesleges dolog bújkált mindenfelé, amiről csak rossz emlékek jutottak eszembe. Szobám is át lett rendezve, olyan kis aranyos
Most is égnek a pici illatos teamécseseim, nagyon sokan vannak ám. Tele van velük az egész szoba. Hihetetlenül kellemes illat van itt bent :]
Érzem mindenben a változásokat körülöttem. Tele vagyok energiával, fizikailag remekül érzem magam! Már a térdem is javulgat! Bár most inkább elviselném, hogy fáj, csak a szívem rendbejönne... De ez nem ilyen egyszerű. Miért zárkóznak be az emberek ennyire? Miért nem nyitják ki a szemüket rendesen? Miért nem látnak tovább az orruknál? Miért van az, hogy akárhogyan igyekezek, úgy érzem, hogy felesleges? Miért nem tudom egyszerűen összeszedni magam? Szeretnék most bátrabb lenni! Szeretném, ha Ő sem félne ennyire... Tőlem igazán nem kellene. Remélem Ő is rájön erre előbb-utóbb. Mostmár tudom, hogy nagyon nehéz újra felépíteni egy ember bizalmát, szeretni tudását, az egész lelkét, amit már sokezernyi apró darabkára összetörtek. De megfogadtam, hogy igyekezni fogok, és nem fogom feladni! :]
Holnaptól újra torna, és kevesebb hűtőnyitogatás! =) Szülinapomra szépen akarok kinézni, jól esne most mondjuk -3 kg... Itt az ideje kipróbálni az akaraterőmet! ;)
Noh most elmegyek gitározni, amíg nem ér haza a kis kirándulóm, aztán ki kell faggatni, hogy milyen volt a pesti levegő!
További kellemes estét; holnapra kitartást, békességet, gyertyafényes szép napot kívánok Nektek! (:
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- i7-13700k
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest