Aktív témák

• Xamaya

csendes tag

Jó reggelt Koránkelők! :) Elérkeztünk a hónap utolsó napjához. Milyen furcsa, hogy holnap már november lesz. Lassan elő lehet venni a szövetkabátot, meg a csizmákat sem ártana megkeresgélni. :] Különös... Már megint alig tudtam aludni, egyfolytában csak forgolódtam; meg már negyed nyolckor ébren volam... Végülis jó, hogy nem alszok délig, mert hétfőn már suli, és megint lehet kelni 6-kor...

A szünet utolsó három napja... Nagyon gyorsan eltelt, és én meg eddig még semmit sem tanultam meg a jövő heti 11 témazáróra... Egyszerűen nem tudok neki mit csinálni, nem vol hozzá elég lelki erőm. :] Valahogy mindig volt jobb dolgom, mint az infrastruktúra, az izopropil-ciklohexán, az angol rendiség kialakulása, és mondjuk a polihidroxi-aldehidek tanulmányozásán kívül. Mivel nem akarom elrontani ezt az eddigi két hónapomat, ami azért elég jól sikerült; ma összeszedem magam és megtanulom a földrajzot, az angol szavakat, meg az irodalmat. Szép kis terv, kíváncsi vagyok, mi lesz belőle :] Aztán holnapra marad a töri, kémia, fizika. Szerdára pedig amire esetleg nem jutott idő, (vagy éppen kedv) + az ének, Rick-angol, infó, rajz, német.

Itt az ideje belevetni magam a földrajzkönyvbe... =( Este jövök, beszámolok, hogy mi lett a nagy tanulásból. :]

További szép napsütéses, mosolygós napot kívánok Mindenkinek, Ancsának boldog szülinapot, Fecónak pedig kellemes kirándulást!

Tschüß :)

Aktív témák