- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
Emlékeztek régen a Coca Cola pontgyűjtős játékra? 1997-98 körül...
1pont fél / 1 literes üveg
2pont 2 literes üveg
3 pont 2,5 literes üveg.
Az europarknál voltak felállítva a bódék ahol beválthattad a pontjaidat pólótól kezdve a bőrdzsekin át a motorig.AZ utolsó nap tömeges sor állt a pontbeváltóhelyeken, végül meghosszabbították a pontbeváltás idejét.
Na, az nagyon korrekt volt akkor, abban az időben.
Naaa ééés a régebbiek, ha már itt tartunk?
Pepsi Szám mánia, Duó-hisztéria, coca kólás Atlanta 1996os akármi.. Cherry Cokeos RÉPA felirat kirakása (betük a kupak felszinén)
Úgy 12 évvel ezelőtt nyertem egy baseball sapkát a Koala Kólával- ''koala kóóóóla nééélkül soha nem megyek haza'' (gyerek kóla volt akkor, és nem volt valami jó íze)
Két éve a Mars / Snickers és társaiból ha összegyűjtöttél 30 csokipapírt akkor kaptál! egy Fundangó strandgatyát, ami a boltban 6 ropi. Ez is korrekt akció volt.
Az Algida smsbeküldős pálcikával meg nyertem egy Algida - élj szívből (Al-kaida - ölj szívből höhöö) feliratú pólót. 3 hónap múlva hozták ki, már nem is emlékeztem hogy miért kellett küldjék, és ''gyönyörű'' női szabású volt és lila - fehér színekben pompázott.
Aktív témák
Hirdetés
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest