Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedvenc zene a mai napra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
Infected Mushroom - Becoming Insane
A zene jól leírja a mai hangulatom. -
Peethy
őstag
Aki szereti a szép dallamokat, meg a gitárt, annak tudnám ezt ajánlani Alapból is nagfyon szeretem Hans Zimmert, most éppen ezzel a zenével bizonyította be, hogy miért a világ egyik legjobb (ha nem a legjobb) filmzeneszerzője
(2hétnyi Infected Mushroom után kell is egy kis nyugi )
[ Szerkesztve ]
-
Peethy
őstag
A forrás c. film zenéje, amit a Requiem for a Dream rendezője, Darren Aronofsky rendezett. Clint Mansell komponálta a zenét mindkettőhöz, zseniális munka, érdemes a többi számot is meghallgatni, aki szeretne elgondolkozni egy kicsit a nagy rohanásban. Ne várjunk hatalmas dübörgést, inkább komolyzenei irány, de az érzelmi töltete egyszerűen zseniális.
[ Szerkesztve ]
-
Peethy
őstag
Családunk egyik kedves svéd ismerőse előző éjjel elköltözött tőlünk, szóljon Neki ez a dal! Olyan ember volt, aki egész életét másoknak élte, a harmadik világ országaiban szolgált olyanoknak, akikről mindenki más megfeledkezett.
Nyugodjon békében!
[ Szerkesztve ]
-
Peethy
őstag
Brutáljó!
-
Peethy
őstag
Odavág.
-
Peethy
őstag
-
Peethy
őstag
Lemon Demon - The Ultimate Showdown of Ultimate Destiny
Aki csak egy jót akar nevetni
-
Peethy
őstag
Nekem ez az egyik kedvencem: The Fall of Max Payne
-
Peethy
őstag
válasz killer1203 #5811 üzenetére
Én nem tudom, de itt érdemes lehet megkérdezned: [link]
-
Peethy
őstag
-
Peethy
őstag
-
Peethy
őstag
-
Peethy
őstag
Jajj, igen... ezt is ismerem Egyébként fura a kérdés, én azt szoktam hallgatni vonaton, amit buszon, vagy kerékpározás, gyaloglás, futás közben.
Hans Zimmer - Hunger (3:15-től a legjobb! Aki szereti a Black Hawk Down / Gladiator / Inception filmek hangulatát, annak tetszeni fog)
[ Szerkesztve ]
-
Peethy
őstag
Mind a kettő nagyon bejön! A Skillrex-et ismertem korábban is, a Hurts énekesének a hangja valakiére nagyon hasonlít, de hirtelen nem jut eszembe...
Nálam is így van. Klasszikustól elektroig gyakorlatilag bármit meghallgatok, ha jó és nem tucattermék.The Crystal Method feat. Matisyahu - Drown In The Now
Mostanság ez tetszett meg -
Peethy
őstag
-
Peethy
őstag
A vasárnapi koncert emlékére:
-
Peethy
őstag
Yonderboi - Were You Thinking of Me
Kegyetlenül jó! -
Peethy
őstag
Amurai feat. Sean Ryan - Killing Me Inside
Nem kifejezetten az én stílusom, de a címe nagyon találó...
-
Peethy
őstag
Dj Antoine - Welcome to St. Tropez
(#6263) EarL 007: régi kedvencem
[ Szerkesztve ]
-
Peethy
őstag
Ez mekkora zene!! Vagy 4 éve nem hallgattam, de kegyetlen...
-
Peethy
őstag
-
Peethy
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Peethy
őstag
Modern Talking - Brother Louie
18 vagyok, ez a zene meg 30 éves, de kevés ilyen jó számot hallottam az utóbbi időben... hihetetlenül dinamikus, nagyon jól meg van csinálva.
-
Peethy
őstag
Nem akartam linkelni, az elsőre belinkelt zenére gondoltam, hogy jobban tetszik, mint a 80-as években kijött eredeti.
-
Peethy
őstag
Radnóti Miklós - Hetedik ecloga
Gerendás Péter Memento című lemezéről - Szaval: Gáti Oszkár
Ilyenkor örülök, hogy magyar lehetek...[ Szerkesztve ]
-
Peethy
őstag
Sziasztok!
Valamilyen magyar nyelvű, líraibb, nő által énekelt számot tudnátok ajánlani? Barátnőm fog énekelni egy rendezvényen, és engem kért meg, hogy segítsek választani, de magyar zenében nem igazán vagyok otthon. Hangterjedelem, dal nehézsége nem gond, eszméletlen hangja van Előre is köszi!
-
Peethy
őstag
válasz Tothgera30 #7728 üzenetére
Egerben lesz fesztivál augusztusban, oda kell egy dobó-téri fellépésre Köszi szépen, továbbítom neki!
-
Peethy
őstag
Vanillától tetszik neki nagyon ez a József Attila-vers megzenésítése. De az nekem is nagyon bejön Az ilyen verses dolgok nagyon tetszenek, Gerendás Pétertől Radnóti: Hetedik eclogája is nagyon szívhezszóló szvsz. (Szaval: Gáti Oszkár)
-
Peethy
őstag
Akkor nekem könnyebb dolgom van, mert én szeretem a verseket is Tőlük a Metróhuzat az egyik kedvencem, meg a Szeplős Váll a B-Complex remixében.
Most ezt hallgatom, az utolsó mára: Infected Mushroom - The Pretender (Foo Fighters Cover)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest