- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Kedvenc zene a mai napra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
Akkor nekem könnyebb dolgom van, mert én szeretem a verseket is
Tőlük a Metróhuzat az egyik kedvencem, meg a Szeplős Váll a B-Complex remixében.
Most ezt hallgatom, az utolsó mára: Infected Mushroom - The Pretender (Foo Fighters Cover)
-
Peethy
őstag
Vanillától tetszik neki nagyon ez a József Attila-vers megzenésítése. De az nekem is nagyon bejön
Az ilyen verses dolgok nagyon tetszenek, Gerendás Pétertől Radnóti: Hetedik eclogája is nagyon szívhezszóló szvsz. (Szaval: Gáti Oszkár)
-
Peethy
őstag
válasz
Tothgera30 #7728 üzenetére
Egerben lesz fesztivál augusztusban, oda kell egy dobó-téri fellépésre
Köszi szépen, továbbítom neki!
-
Peethy
őstag
Sziasztok!
Valamilyen magyar nyelvű, líraibb, nő által énekelt számot tudnátok ajánlani? Barátnőm fog énekelni egy rendezvényen, és engem kért meg, hogy segítsek választani, de magyar zenében nem igazán vagyok otthon. Hangterjedelem, dal nehézsége nem gond, eszméletlen hangja van
Előre is köszi!
-
Peethy
őstag
Radnóti Miklós - Hetedik ecloga
Gerendás Péter Memento című lemezéről - Szaval: Gáti Oszkár
Ilyenkor örülök, hogy magyar lehetek... -
Peethy
őstag
Nem akartam linkelni, az elsőre belinkelt zenére gondoltam, hogy jobban tetszik, mint a 80-as években kijött eredeti.
-
Peethy
őstag
Modern Talking - Brother Louie
18 vagyok, ez a zene meg 30 éves, de kevés ilyen jó számot hallottam az utóbbi időben... hihetetlenül dinamikus, nagyon jól meg van csinálva.
-
Peethy
őstag
-
Peethy
őstag
-
Peethy
őstag
Ez mekkora zene!! Vagy 4 éve nem hallgattam, de kegyetlen...
-
Peethy
őstag
Dj Antoine - Welcome to St. Tropez
(#6263) EarL 007: régi kedvencem
-
Peethy
őstag
Amurai feat. Sean Ryan - Killing Me Inside
Nem kifejezetten az én stílusom, de a címe nagyon találó...
-
Peethy
őstag
Yonderboi - Were You Thinking of Me
Kegyetlenül jó! -
Peethy
őstag
A vasárnapi koncert emlékére:
-
Peethy
őstag
-
Peethy
őstag
Mind a kettő nagyon bejön! A Skillrex-et ismertem korábban is, a Hurts énekesének a hangja valakiére nagyon hasonlít, de hirtelen nem jut eszembe...
Nálam is így van. Klasszikustól elektroig gyakorlatilag bármit meghallgatok, ha jó és nem tucattermék.The Crystal Method feat. Matisyahu - Drown In The Now
Mostanság ez tetszett meg -
Peethy
őstag
Jajj, igen... ezt is ismerem
Egyébként fura a kérdés, én azt szoktam hallgatni vonaton, amit buszon, vagy kerékpározás, gyaloglás, futás közben.
Hans Zimmer - Hunger (3:15-től a legjobb! Aki szereti a Black Hawk Down / Gladiator / Inception filmek hangulatát, annak tetszeni fog)
-
Peethy
őstag
-
Peethy
őstag
-
Peethy
őstag
-
Peethy
őstag
válasz
killer1203 #5811 üzenetére
Én nem tudom, de itt érdemes lehet megkérdezned: [link]
-
Peethy
őstag
Nekem ez az egyik kedvencem: The Fall of Max Payne
-
Peethy
őstag
Lemon Demon - The Ultimate Showdown of Ultimate Destiny
Aki csak egy jót akar nevetni
-
Peethy
őstag
-
Peethy
őstag
Odavág.
-
Peethy
őstag
Brutáljó!
-
Peethy
őstag
Családunk egyik kedves svéd ismerőse előző éjjel elköltözött tőlünk, szóljon Neki ez a dal! Olyan ember volt, aki egész életét másoknak élte, a harmadik világ országaiban szolgált olyanoknak, akikről mindenki más megfeledkezett.
Nyugodjon békében!
-
Peethy
őstag
A forrás c. film zenéje, amit a Requiem for a Dream rendezője, Darren Aronofsky rendezett. Clint Mansell komponálta a zenét mindkettőhöz, zseniális munka, érdemes a többi számot is meghallgatni, aki szeretne elgondolkozni egy kicsit a nagy rohanásban. Ne várjunk hatalmas dübörgést, inkább komolyzenei irány, de az érzelmi töltete egyszerűen zseniális.
-
Peethy
őstag
Aki szereti a szép dallamokat, meg a gitárt, annak tudnám ezt ajánlani
Alapból is nagfyon szeretem Hans Zimmert, most éppen ezzel a zenével bizonyította be, hogy miért a világ egyik legjobb (ha nem a legjobb) filmzeneszerzője
(2hétnyi Infected Mushroom után kell is egy kis nyugi
)
-
Peethy
őstag
Infected Mushroom - Becoming Insane
A zene jól leírja a mai hangulatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest