- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
A "geom disk list" írja ki, hogy milyen meghajtók vannak. Utána lehet tolni "gpart show ada0"-t és hasonlókat. A gpart elég jól le van dokumentálva. [link] Azt hiszem ZFS-t érdemes feltenni, ami alap meg valami UFS vagy ilyesmi, sosem használtam. A mountolás pendrivenál fat32-be valami ilyesmi: "mount -t msdosfs /dev/da0 /mnt". Azt hiszem az NTFS kevésbé stabil, mint a FAT32, azért ezt használom, vagy franc tudja miért ez maradt. Mountolni csak root-al tudtam eddig, gondolom át kell venni a jogok közé, ha normál userrel is akarsz, de én egyelőre csak tesztelgettem. Elvileg valahogyan megoldható az is, hogyha rádugsz egy pendrive-ot, akkor automatikusan mountoljon, csak ugye az biztonsági probléma lehet pl egy szerver környezetben. Igaz már vannak olyan vírusok, amiknek elég, ha rádugod, nem kell mountolni sem, de azért a legtöbb nem ilyen. Na most ha a root nincsen mountolva, az már kívül esik a tudásomon.
Volt olyasmim a napokban: [link], de nem tudtam sehogy sem mountolni a rootot és inkább újratelepítettem. Pedig elvileg jó volt, amit beírtam. Szerintem ha ilyen félig elcseszett installod van, akkor inkább formázd le, és rakd újra az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ASUS routerek
- Filmvilág
- Android szakmai topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- EA Sports WRC '23
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest