- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kraftxld: Untappd lista
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
A "geom disk list" írja ki, hogy milyen meghajtók vannak. Utána lehet tolni "gpart show ada0"-t és hasonlókat. A gpart elég jól le van dokumentálva. [link] Azt hiszem ZFS-t érdemes feltenni, ami alap meg valami UFS vagy ilyesmi, sosem használtam. A mountolás pendrivenál fat32-be valami ilyesmi: "mount -t msdosfs /dev/da0 /mnt". Azt hiszem az NTFS kevésbé stabil, mint a FAT32, azért ezt használom, vagy franc tudja miért ez maradt. Mountolni csak root-al tudtam eddig, gondolom át kell venni a jogok közé, ha normál userrel is akarsz, de én egyelőre csak tesztelgettem. Elvileg valahogyan megoldható az is, hogyha rádugsz egy pendrive-ot, akkor automatikusan mountoljon, csak ugye az biztonsági probléma lehet pl egy szerver környezetben. Igaz már vannak olyan vírusok, amiknek elég, ha rádugod, nem kell mountolni sem, de azért a legtöbb nem ilyen. Na most ha a root nincsen mountolva, az már kívül esik a tudásomon.
Volt olyasmim a napokban: [link], de nem tudtam sehogy sem mountolni a rootot és inkább újratelepítettem. Pedig elvileg jó volt, amit beírtam. Szerintem ha ilyen félig elcseszett installod van, akkor inkább formázd le, és rakd újra az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Bestbuy játékok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-roller topik
- PlayStation 5
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest