- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
A "geom disk list" írja ki, hogy milyen meghajtók vannak. Utána lehet tolni "gpart show ada0"-t és hasonlókat. A gpart elég jól le van dokumentálva. [link] Azt hiszem ZFS-t érdemes feltenni, ami alap meg valami UFS vagy ilyesmi, sosem használtam. A mountolás pendrivenál fat32-be valami ilyesmi: "mount -t msdosfs /dev/da0 /mnt". Azt hiszem az NTFS kevésbé stabil, mint a FAT32, azért ezt használom, vagy franc tudja miért ez maradt. Mountolni csak root-al tudtam eddig, gondolom át kell venni a jogok közé, ha normál userrel is akarsz, de én egyelőre csak tesztelgettem. Elvileg valahogyan megoldható az is, hogyha rádugsz egy pendrive-ot, akkor automatikusan mountoljon, csak ugye az biztonsági probléma lehet pl egy szerver környezetben. Igaz már vannak olyan vírusok, amiknek elég, ha rádugod, nem kell mountolni sem, de azért a legtöbb nem ilyen. Na most ha a root nincsen mountolva, az már kívül esik a tudásomon.
Volt olyasmim a napokban: [link], de nem tudtam sehogy sem mountolni a rootot és inkább újratelepítettem. Pedig elvileg jó volt, amit beírtam. Szerintem ha ilyen félig elcseszett installod van, akkor inkább formázd le, és rakd újra az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Instagram közösségi fényképezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest