Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
Nekem van egy nagyon hasonló (talán az előde? MKC-H01) állványom. Jól használható, ehhez a mérethez kényelmes és gyorsan állítható a fej is, én szeretem. A lábait sajnos nem lehet szétterpeszteni, azt meg még én se vettem észre, hogy fordítható a középoszlop, pedig de. Nem ez a legstabilabb állvány, távkioldó ajánlott mellé, de ettől függetlenül nem rossz vétel. Használtan viszont ezért a pénzért már szokott lenni itthon stabilabb régi Manfi, Slik is.
-
ronson
őstag
Én ma figyeltem fel rá, hogy írtad és be is ruháztam egyre. Jó kis cucc ennyi pénzért. Látszik, rajta, hogy nem egy erős, de remélem kiszolgál egy ideig.
A pisztoly markolat nagyon istenes kézből videózáshoz, szépen egyensúlyba állítható az összecsukott lábakat használva ellensúlyként. Ami gáz lehet, hogy a svenkelés kicsi darabos, indulásnál mindenképp ugrik egyet, amikor a billenő zár zárva van.
A tatyója azt hittem, hogy csak egy lehelett vékony susogós mackó anyag lesz, de meglepetésemre, még egy kis bélés is került bele.Fujifilm X-E1-el próbáltam, XC16-50 és XC50-230 obikkal teljesen stabilan áll.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami