- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg1
aktív tag
Hát igen, ár alapján azért sejtem, hogy hová való, de nekem eddig nem volt gondom, sem a stabilitással, sem semmivel. NAGY portrémarkolatos tükörreflexes gép van rajta, + akkuk jó nagy súllyal, + van egy-két közel egy kilós obim is, és nekem meglehetősen stabilnak tűnt eddig a gyakorlatban. Holott elég sok szegmensből állnak a lábai is. A fej nagyon finoman mozog, és ha rögzítem a szorítójával, nem kell nagyon rászorítani, fél fordulat, és stabilan áll, nem bukik előre, és pl. nem mászik el a kamera iránya sem a rögzítés vagy bármely csavar meghúzása közben.
A Slik állványomnál jobban szeretem, pedig az kétszer ennyi volt.
Hát, ha gagyi, akkor gagyi. Sejtettem, hogy én vagyok túl igénytelen.Halljátok, viszont ez a Sirui itt a linkben, a tekergetős lábszorítóival...
Jó dolog az?
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest