- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szólánc.
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Celebtanya - Farm VIP V.
- Telekom MultiSIM "legó" avagy hogyan cseréltem meg az elsődleges eSIM-emet
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok!
Belevágtam egy számomra egész komoly projektbe amihez segítséget szeretnék kérni.
Adott egy ender 6 amiben épp egy skr mini e3 v2 alaplapot próbálok működésre bírni. Azonban sehol se találtam az internet bugyairnak mélyén se firmware-t... Van itt esetleg olyan aki jártásabb a firmware késíztésben és tudna nekem segíteni?
Sajnos kényszerből kell megcsinálnom, megtört az extrudernek a kábele, csinált egy rövidzárat és valószínűleg ez a stepper drivernek nem tetszett, mert azóta csak rángatva tudja vezérelni a motort.
Odáig már eljutottam, hogy beleraktam gépbe és külön-külön tudom vezérleni a motorokat, az extruder is működik, viszont homeolásnál valahogy mindig megbolundul. -
AllTheBest
őstag
Sziasztok! Kicsit kezd már elegem lennie a retek anet a6 nyomtatómból, rendeltem kínából 200 usd-ért egy ender 3 pro-t, de törölték a rendelést, mert nem tudták teljesíteni, szóval az lenen a kérdésem, hogy nem- tud nekem valaki ajánlani valami olyan webshopot(a legjobb lenne ha európai raktára lenne), ahonnan hasonló áron be tudnék szerezni egyet?
-
AllTheBest
őstag
Van itt valaki esetleg aki szokott csinálni lithophane képeket a nyomtatójával? Szükségem lenne arra, hogy mit hogyan lenne érdemes beállítani ahhoz, hogy szépen lehessen csinálni
Cura-t használok jelenleg, egyszer már sikerült eltalálnom a tökéletes beállításokat, de véletlenül a lithophane profilomra írtam rá másikat és a régi beállítások elvesztek
Azóta nem sikerült még eltalálnom a beállításokat úgy, hogy szép képet tudjak csinálni, viszonylag sürgősen kéne megoldanom, mert egy ismerősömnek ígértem egy ilyen képet csütörtökre
-
AllTheBest
őstag
válasz
energy4ever #20840 üzenetére
Lehet adok egy esélyt akkor a spectrumnak
Devildesign-ből van áttetszű világos kékem, az elég problémás anyag sajnos
-
AllTheBest
őstag
Milyen filament márkák ajánlottak 4-5,5k környékén?
Eddig gembirdet próbáltam, de eléggé vegyes tapasztalataim voltak a márkával. jelenleg főleg piros/áttetsző piros pla filamentre lenne szükségem
-
AllTheBest
őstag
Szeretnék venni sötétben világító filamentet, pla-t, van valami bevált márka amit érdemes venni?
-
AllTheBest
őstag
válasz
AllTheBest #20234 üzenetére
Talán kiderült, hogy mi lehet az ok, felmelegítettem 200fokra a fejet, a kijelzőn 200 fokot is írt, lézeres hőmérővel rámértem a fejre és csak 170 fokot mutatott, lehet, hogy nem jól érzékeli a hőmérsékletet és nem tudja megolvasztani rendesen az anyagot?
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem, már kezd az idegeimre menni ez a probléma... Adott egy Anet A6, ami mostanában elkezdett rondán nyomtatni. Az extruder motorja néha olyan mintha nem tudná rendesen tolni az anyagot és ugrik egyet, ezen felül hasonló nyomtatási csodákat produkál:
Pád dolgot már próbáltam:
-fúvókát kitisztítottam, majd cseréltem
-a fúvóka előtti menetetszárat ami a fűtőfejtől megy, szintén cseréltem
-a filamentet feszítő rugó alá tettem még egy anyát, hogy erősebben feszítse oda az anyagot, azt feltételeztem, hogy azért ugrik, mert nem tartja elég erősen oda a rugó
-több anyaggal is próbálkoztam, kb 2 órányi nyomtatás után kezdi el ezt produkálni
-próbáltam régebbi, eddig jól nyomtatott fájlokkal is a nyomtatást, azoknál is előjön a jelenség.Kezdem már feladni, nagyon idegesítő
Ha esetleg valakinek lenne valami tippje, akkor azt nagyon megköszönném
-
AllTheBest
őstag
ABS nyomtatással szeretnék próbálkozni , anet a6 lenne a gép amivel nyomtatnék, azt olvastam, hogy abs-nél ajánlott legalább ragasztószalaggal bevonni a heatbed-et, hogy könnyen le lehessen szedni amit rányomtatok, milyet érdemes venni? A legtöbb boltban olyanokat találtam eddig ami kb 60 fokig jó, elvileg abs-hez 100 fokon kéne tartani a heatbed-et, milyen ragasztó van ami jól bírja a 100 fokot is?
-
AllTheBest
őstag
válasz
energy4ever #18729 üzenetére
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok! Gondolkoztam, hogy hobbiszinten neki szrertnék állni 3d nyomtatással foglalkozni, főleg magamnak akarok motorhoz/autóhoz alkatrészeket csinálni, viszont nem tudom milyen gépet vegyek, sokat nyilván nem szánnék rá(60k) körül, mert egyelőre csak ismerkedni szeretnék a dologgal, ilyen árkategóriában milyen gépeket ajánlanátok? Gearbest, bangood meg aliexpress ahol eddig nézelődtem, de már annyira sok fajta gép van az árkategórián belül, hogy nem tudom melyiket érdemes.
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Hardcore café
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ONKYO HT-R993 UHD 4K 7.2 Dolby Atmos THX hálózati házimozi erősítő, WIFI, BT ár alatt!
- ASRock Intel Arc A380 6GB GDDR6 (Csavarmatrica + garancia)
- Fanatec CSL DD bázis QR1-el, 5Nm-es táppal, dobozában (Garancia 2025.11.06-ig)
- Irat megsemmisítő
- Lg 49"125cm Super uhd smart Quantum led tv!Dolby vision/hdr/120hz/