- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssid3956
tag
Igen, jó ötlet volt kinyomtatni
A motort tartó plexit is alátámasztottam a biztonság kedvéért. A képen látszik, hogy a 2020-as profilhoz nem tudtam rögzíteni, mert ahhoz az egész cuccost az ágy felé kellett volna mozgatni. De az asztolhoz rögzítve is nagyon stabil.
Az EZgimbal is szuper. (Köszi az ajánlást) Sokkal jobb lett a Z tengely stabilitása és pontossága. Egyszer már megmentett egy ütközéstől, ugyanis úgy próbáltam homeolni a tengelyeket hogy a Z endstopot leszereltem előtte és elfelejtettem visszatenni. De így szerencsére csak felfeküdt a vízszintes sín az asztalra és nem nyomta lefelé.
yoda64: Ebben a hozzászolásomban van egy kép, amin látható egy stiftes ragasztó. Én azt használom, kenek belőle az üvegre, majd amikor megszáradt, vizes ujjal kicsit szétkenem, így egy nagyon vékony réteg keletkezik. A munkadarabok nem szedik fel a ragasztót levételkor. Néhány nyomtatás után elég csak ismét vizes ujjal szétkenni, nem kell lemosni és uj ragasztó rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest