Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ssid3956

tag

válasz Saccco #4509 üzenetére

Igen, jó ötlet volt kinyomtatni :D
    A motort tartó plexit is alátámasztottam a biztonság kedvéért. A képen látszik, hogy a 2020-as profilhoz nem tudtam rögzíteni, mert ahhoz az egész cuccost az ágy felé kellett volna mozgatni. De az asztolhoz rögzítve is nagyon stabil.
    Az EZgimbal is szuper. (Köszi az ajánlást :) ) Sokkal jobb lett a Z tengely stabilitása és pontossága. Egyszer már megmentett egy ütközéstől, ugyanis úgy próbáltam homeolni a tengelyeket hogy a Z endstopot leszereltem előtte és elfelejtettem visszatenni. De így szerencsére csak felfeküdt a vízszintes sín az asztalra és nem nyomta lefelé.

yoda64: Ebben a hozzászolásomban van egy kép, amin látható egy stiftes ragasztó. Én azt használom, kenek belőle az üvegre, majd amikor megszáradt, vizes ujjal kicsit szétkenem, így egy nagyon vékony réteg keletkezik. A munkadarabok nem szedik fel a ragasztót levételkor. Néhány nyomtatás után elég csak ismét vizes ujjal szétkenni, nem kell lemosni és uj ragasztó rá.

Új hozzászólás Aktív témák