- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
Nekem nem gyári rendszer fut rajta, hanem a Marlin. Amikor összeraktam hibás volt a boot része az alaplapnak egy másik Arduino-s lappal kellett bootloadert flashelnem rá, utána meg egyértelmű volt, hogy a community firmware-t teszem fel. Szoftveresen is lehetett volna, de nem akartam emiatt flashelni, így inkább megfordítottam a kábelt.
Tökéletesen üzemel bowdenesen is, ahogyan a Greg-Wade is szépen ment, elégedett vagyok vele. Könnyebb befűzni is, mint a Greg-Wade-t. A fogaskerékkel így is könnyen rá lehet nyomni az anyagot, prime céllal.(#3680) szaki7:
Azt meg tudod csinálni, hogy fogsz egy kábelkötözőt, meghámozod, az majdnem tökéletesen 0,4mm vastag, felmelegíted a hotendet és lentről beledugod, ezzel kicsit lazítasz az anyagon.
Betöltöd a szálat, kicsit rányomod, hogy olvadjon, majd hagyod hűlni 130-140C°-ig (ABS), majd kihúzod ez a cold pull. pl.: Leírás (angol)Filament filter:
Én is használtam a csukogatós filtert, de később átálltam erre, szerintem jobb. Az olajozás kerülendő, jelentősen csökken a rétegösszetartás. Support nélkül kell nyomtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Elden Ring
- Gmail
- AliExpress tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Megújult a PROHARDVER!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest